• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svjetska liga: Promjena termina, zbog nevremena

Autor mondo.rs

Vremenske nepogode i obilne padavine koje posljednjih dana pogađaju Beograd primorale su organizatore finalnog turnira Svjetske lige u vaterpolu da promijene termine odigravanja utakmica tokom vikenda u završnici takmičenja.

 Svjetska liga- promjena termina zbog nevremena Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Stalne vremenske nepogode stvaraju probleme organizatorima završnog turnira Svetske lige u Beogradu.

Vaterpolo reprezentacija Srbije je prvi meč protiv Australije morala da prekine zbog jakog nevremena, praćenog grmljavinom, ali su najuporniji gledaoci ostali do kraja, posle čega je srpski reprezentativac Stefan Mitrović rekao da bi "svima koji su ostali da ih bodre poklonio karte".

Organizatori su odlučili da, ipak, promene termine odigravanja utakmica tokom vikenda.

U subotu i nedelju utakmice za razigravanje za plasman igraće se u prepodnevnim terminima od 10 i 11.45 sati, dok će se polufinalni mečevi u subotu (22. juna), odnosno utakmica za treće mesto i finale u nedelju (23. juna), igrati od 15 i 16.45 časova.

"Bili smo primorani da donesemo ovakvu odluku kako bismo osigurali da se svi mečevi odigraju u planiranom roku. Na vremenske prilike, odnosno u ovom slučaju neprlike, nismo mogli da utičemo, ali smo ipak morali da se prilagodimo situaciji i pronađemo rešenje koje će nam omogućiti da se turnir neometano privede kraju. Pozivamo publiku da i tokom vikenda u velikom broju dođe na otvoreni bazen Sportkosg centra 'Tašmajdan' i pruži podršku našim vaterpolistima", rekao je generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije Nemanja Marijan. 

Vaterpolisti Srbije su u dosadašnjem toku završnog turnira Svetske lige zabeležili dve pobede (protiv Australije i Hrvatske), a u četvrtak uveče protivnik je Kazahstan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC