• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Filip Filipović: Ponosan sam što sam Srbin!

Autor mondo.rs

"Ni trening nisam odradio u ovakvim uslovima!", rekao je strijelac gola odluke u finalu Svjetske lige. On je donio Srbiji plasman na Olimpijske igre.

Filip Filipović nije ni vidio dobro gol, ali je uspio da zatrese mrežu i da odvede "delfine" u Tokio!

Lider ove reprezentacije ostao je miran i precizan kada je bilo najvažnije i 17 sekundi prije kraja ispisao istoriju, po beogradskom kijametu i nevremenu koje je napravilo haos na bazenu "Tašmajdan".

Poslije utakmice, on je govorio o nenormalnim uslovima, ali i o velikom ponosu koji osjeća.

"Vidio sam da se i golman bunio kod peterca zbog vremena. Radio je to sa punim pravom, jer je podvig za obje reprezentacije što su igrale po ovakvom vremenu i nenormalnim uslovima. Podvig je što smo uopšte završili meč", rekao je on za TV Arena sport.

Filipović je sportski čestitao i rivalima.

"Borili su se, igrali do kraja, bili izuzetan protivnik... Ali, ovi momci su još jednom pokazali ono što krasi i njih i ovu zemlju - inat i neodustajanje".

Kapiten "delfina" priznao je da nikad nije nastupao u ni u približno teškim uslovima, pa otkrio zbog čega će pamtiti utakmicu.

"Ovo su elementarne nepogode. Nikad u karijeri nisam igrao po ovakvom nevremenu, niti sam u ovim uslovima odradio ijedan trening. Ali, vidjeti ove navijače, starije ljude koji nisu napuštali bazen... Ova pobjeda ide samo njima. Hvala vam, ponosan sam što sam dio ove zemlje, što sam Srbin. Večeras smo pokazali da smo jedna nacija".

U kratkom i veoma teškom turniru, Srbija je uradila veliku stvar i izborila kartu za Olimpijske igre.

"Ostvarili smo cilj i te kako teško, ali ova ekipa je mnogo puta pokazala da ima vjeru u sebe i to je dokazala još jednom. Ovo je bilo naše remek djelo za ovu godinu."

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

"Hvala vam, ponosan sam što sam dio ove zemlje, što sam Srbin." Bravo, Fićo, a ne "sramota me je što sam Srbin, sutra vraćam pasoš" kao neki

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC