• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić uz Novaka: HRABRO je graditi mostove prijateljstva

Autor mondo.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stao uz najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića koji je u svoj stručni štab uvrstio i Hrvata Gorana Ivaniševića, zbog čega trpi osude dela srpske javnosti.

Novak Đoković je ponovo na udaru dela srpske javnosti. Opet zbog Hrvata! U konkretnom slučaju zbog legendarnog Gorana Ivaniševića, koji je postao deo njegovog stručnog štaba.

Pojedini mediji su podsetili na izjavu Ivaniševića iz 1993. godine, kada je u intervjuu "Njujork tajmsju" rekao da su mu "dali mitraljez da puca" i da bi "bilo dobro da neki Srbi stoje ispred njega".

Kao i prošle godine, kada je Đoković objavio da navija za Hrvate na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji pa je krenula hajka na njega, u odbranu najboljeg tenisera sveta stao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Mislim da je dobro za našu zemlju da Novak Đoković ima dobre odnose sa Goranom Ivanićevićem. Biće potrebno da imamo dobre odnose sa Hrvatima ubuduće, bez obzira na sve istorijske događaje, inače nećemo opstati", rekao je Vučić na današnjoj konferenciji za novinare.

Za Đokovića je rekao da je dobar i hrabar momak, koji gradi mostove a ne ruši ih.

"Đoković je dobar momak, a možemo svakome istrgnuti neki izjavu i zloupotrebiti je, pa tako i Ivaniševiću. Mislim da je umetnost od neprijatelja napraviti prijatelja", rekao je Vučić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC