• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kecmanović eliminisan u maratonu

Autor mondo.rs

Srpski tenis već posle drugog kola je ostao bez sedam od osam predstavnika u singlu na US openu. Tu je samo još najbolji teniser sveta, koji na teren izlazi u noći između petka i subote.

Ni Miomir Kecmanović nije uspeo!

Posle Dušana Lajovića, koji je razočarao porazom od Denisa Kudle (1:3), Kecmanović je propustio priliku da se za 20. rođendan, koji slavi u subotu, počasti mečom 1/16 finala US opena.

Talentovani srpski teniser izgubio je u pet setova od Italijana Paola Lorencija, od čega su tri rešena "taj brejkom" - 6:7 (11:13), 7:6 (7:2), 6:7 (2:7), 6:3, 3:6.

Šteta, naročito jer je Kecmanović 50, a Lorenci tek 135. na ATP listi. Ali, svaka škola se plaća...

Kao i obično, sva pažnja se usmerava ka Novaku Đokoviću, koji će od 2.30 časova u noći između petka i subote biti veliki favorit protiv Denisa Kudle, Amerikanca koji je u prva dva kola eliminisao Lajovića i Janka Tipsarevića.

Kudla je trenutno 111. igrač sveta, a biće im ovo drugi međusobni okršaj, posle onog na Vimbldonu pre nepuna dva meseca, kada je bilo 6:3, 6:2, 6:2.

DANAŠNJI PROGRAM

Nišikori - De Minaur, Federer - Evans, Karenjo Busta - Gofan, Dimitrov - Majržak, Vavrinka - Lorenci, Basilašvili - Kepfer, Đoković - Kudla, Medvedev - Lopez.

U subotu: Anduhar - Bublik, Beretini - Popirin, Nadal - Čung, Izner - Čilić, Šapovalov - Monfis, Kirjos - Rubljev, Švarcman - Sandgren, Zverev - Bedene.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC