• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

US Open: Nole zatvara program protiv Vavrinke

Autor mondo.rs

Organizatori US Opena odredili su da branilac trofeja meč osmine finala igra u noći između nedjelje i ponedjeljka, ne prije 2.30 časova

Novaka Đokovića na putu odbrane trofeja na US Openu očekuje meč osmine finala.

Protivnik prvog reketa svijeta biće teniser koga odlično poznaje - Stanislas Vavrinka, koji je ove godine postavljen za 23. nosioca u Njujorku.

Đoković je duel sa Švajcarcem zakazao pošto je ubjedljivo pobijedio Amerikanca Denisa Kudlu (6:3, 6:4, 6:2), dok je Vavrinka bio uspješniji od Italijana Paola Lorencija, takođe u tri seta - 6:4, 7:6 (11:9), 7:6 (7:4).

Đoković i Vavrinka igraće na stadionu Artur Eš, posljednji meč sedmog dana takmičenja.

Organizatori su odredili da njihov duel bude drugi u večernjem terminu, odnosno neće početi prije 2.30 časova između nedjelje i ponedjeljka po srednjeevropskom vremenu.

Nedjeljni program otvoriće Rodžer Federer i David Gofan od 18 sati na najvećem stadionu, a poslije njih na istom mjestu igraće Serena Vilijams i Petra Martić iz Hrvatske.

U večernjem terminu, u jedan sat poslije ponoći, prije Đokovića i Vavrinke sastaće se domaća teniserka Medison Kiz i Ukrajinka Elina Svitolina.

Đokoviću i Vavrinki to će biti 25. put da se sastaju u karijeri, a srpski as ubjedljivo vodi u pobjedama - 19:5, s tim da je Švajcarac dobio posljednji duel, koji su odigrali baš na US Openu, i to u finalu 2016. godine.

"Vodili smo svuda mnogo bitaka tokom karijere, ali naročito pamtim ove ovdje. Izgubio sam od njega posljednji put kada smo igrali na ovom terenu", prisjetio se Đoković.

"On je neko ko igra veoma snažno i vrlo kvalitetno. Odličan je momak. Često treniramo zajedno, pa neka i ovog puta pobijedi bolji", naveo je srpski as.

Vavrinki je trijumf pre tri godine bio jedini pehar koji je osvojio u Njujorku, dok ih Đoković, u kolekciji koja broji 16 grend slem trofeja, ima tri.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC