• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal žestoko KRITIKOVAO publiku zbog Đokovića

Autor mondo.rs

Španac poslije plasmana u četvrtfinale US Opena izjavio da ga ga huk sa tribina uvijek nosi, ali i naveo da se navijači nisu uopšte lijepo ponijeli prema prvom igraču svijeta kada je zbog povrede predao meč Stenu Vavrinki

Rafael Nadal ubjedljivo je izborio plasman u četvrtfinale US Opena, pobedom nad Marinom Čilićem rezultatom 3:1.

Španac je poslije tog trijumfa pohvalio publiku, istakavši da ga ona uvek "nosi" u Njujorku.

"Zaista je sjajno vidjeti kako me publika podržava na US Openu. Uvijek sam sa njima imao posebnu vezu. Oni su energični, strastveni i nakon mečeva sličnih ovima u hotel dolazim pun energije, iako je bilo iscrpljujuće, jer je zaista uživanje igrati pred punim tribinama. Stadion Artur Eš, noćni termin, teško da može biti bolje", naveo je Nadal.

Ipak, sjajni Španac nedugo nakon pohvala, spustio je na zemlju publiku u Njujorku. Nije se libio da ih iskritikuje, ali sa razlogom, jer očigledno ne priznaju ništa osim pobjede.

On je stao u odbranu svjetskog broja jedan Novaka Đokovića nakon što su mu zviždali pošto je predao duel Stenu Vavrinki zbog povrede ramena.

Poručio je da srpski as to nije zaslužio.

"Takvo ponašanje publike nije zaslužio. Novak je fantastičan sportista. Ako je prekinuo meč znači to znači da nije bio u stanju da ga nastavi", poručio je Nadal.

"Za njega je bilo daleko bolnije od bilo kog čovjeka koji je prisustvovao tom meču na Artur Eš stadionu. Nije uspio da dođe do novog trofeja na grend slemu, i to na jednoj od njegovih omiljenih podloga. A imao je dobru priliku za to, posebno jer je nedavno osvojio Vimbldon", naveo je Španac, koji je drugi nosilac u Njujorku.

Nadal, koji će u četvrtfinalu igrati protiv Argentinca Dijega Švarcmana, ima šansu da se dodatno približi Đokoviću na vrhu ATP liste, ali i da mu pobegne tri koraka na listi tenisera koji su osvojili najviše grend slema trofeja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC