• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivana najavila kraj karijere: 2022. oproštaj!

Najbolja atletičarka Srbije uskoro počinje da trenira nakon pauze zbog povrede, ali je saopštila i dugoročne planove i kada će se oprostiti od "kraljice sportova"

Ivana Španović prebrodila je težak period nakon povrede koja ju je spriječila da nastupa na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

Najavila je da će se sljedeće sedmice vratiti treninzima poslije pauze i krenuti polako pripreme za izazove u novoj sezoni.

"Počinjem sa uvodnim radom 15. oktobra, ali zbog težine povrede biću malo obazrivija na početku, pogotovo zbog činjenice da je sljedeća godina olimpijska.Nema mjesta ni prostora kalkulaciji ili radu koji nije sa 100 odsto mogućnosti", izjavila je za "Sportski žurnal" Ivana Španović.

Sjajna skakačica u dalj, koja je na velikim takmičenjima osvojila 11 odličja, najavila je da će 2020. braniti zlato na Svjetskom prvenstvu u dvorani u Kini u martu, prije nastupa u Tokiju na Olimpijskim igrama.

Ivana je otišla i malo dalje u planovima i najavila da bi 2022. mogla da se oprosti od atletike. Ne krije da bi voljela da to učini na spektakularan način, pred domaćom publikom.

"Voljela bih da budemo izabrani za domaćine Svjetskog prvenstva 2022. u dvorani. Razlog zbog kojeg bi voljela da se to dogodi je razmišljanje o povlačenju iz atletike. Voljela bih da to bude uz pokušaj obaranja dvoranskog svjetskog rekorda od 7,37 metara pred domaćom publikom u beogradskoj Areni", jasno je poručila Ivana Španović, najbolja srpska sportistkinja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC