• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolji biciklisti Balkana za vikend u Trebinju

Autor mondo.ba

Grad Trebinje predstojećeg vikenda je domaćin Balkanskog prvenstva u biciklizmu na kojem će učestvovati oko 200 biciklista iz 11 zemalja.

 Biciklizam: Balkansko prvenstvo u subotu i nedjelju u Trebinju Izvor: MONDO/Balkansko prvenstvo, promo
Izvor: MONDO/Balkansko prvenstvo, promo

  Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić je naglasio da je prvenstvo Balkana odlična prilika za grad koji i inače dobar dio budžeta puni od turizma, dodatno predstavi sve ono sa čime raspolaže.

"Ovaj događaj ima višestruku važnost za nas i vjerujem da ćemo znati da ga iskoristimo kak bi poslali lijepu sliku i u što skorijoj budućnosti postali jedan od centara kako takmičarskog tako i rekreativnog biciklizma. Nadamo se da ćemo opravdati povjerenje organizatora i u najboljem svjetlu predstaviti naš grad", dodao je Ćurić.

Direktor Balkanske biciklističke unije Vladimir Kuvalja zahvalio se domaćinima i pohvalio izgled i funkcionalnost „Grada Sunca“ sa kojim Trebinje ima ogroman potencijal da postane ne samo centar turističkog i takmičarskog biciklizma Srpske i Bosne i Hercegovine nego i Evrope.

"Vjerujem da će u naredna dva dana to uvidjeti i naši gosti, a mi ćemo i poslije prvenstva raditi na razvoju cikloturizma. Nadam se da ćemo svi zajedno položiti ovaj test, a onda nastaviti da radimo u svrhu promocije južnog dijela Srpske i svega što sam maloprije pomenuo", rekao je Kuvalja.

Predsjednik Balkanske biciklističke unije Saša Dimitrijovski oduševljen je onim što je zatekao u gradu na Trebišnjici, a ovom prilikom uručio je biciklistički dres Ćuriću.

U subotu će biti vožen hronometar u svim kategorijama, a star glavne trke zakazan je za 14:30 časova iz Svetosavske ulice, dok je dan kasnije na programu drumska trka takođe u svim kategorijama, a početak je u „Gradu Sunca“ u 12 časova. Ulicama Trebinja biće voženi krugovi, a cilj je u Svetosavskoj ulici oko 15 časova. Reprezentaciju BiH predstavljaće trojica seniora, Davor Tubić, Vladimir Trbić i Almir Mehidić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC