• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilić dovezao do balkanske titule u Trebinju!

Autor mondo.rs

Novi šampion Balkana u biciklizmu u vožnji na hronometar je reprezentativac Srbije Ognjen Ilić koji je slavio u trci koja je vožena ulicama Trebinja.

 Biciklizam - Ognjen Ilić prvak Balkana u vožnji na hronometar Izvor: Promo/MONDO
Izvor: Promo/MONDO

  On je 20 kilometara u borbi sa štopericom prevezao za 24,22 minute, što je za minut i dvije sekunde brže od Kipranina Aleksandrosa Macangosa, te Grka Militidisa Đanucosa koji je zakasnio minut i 28 sekundi.

“Drago mi je što sam uspio da opravdam ulogu favorita koja mi je dodeljena zahvaljujući rezultatima ove sezone. Ranije sam osvojio 21. mjesto na Evropskom prvenstvu i 24. na svjetskom takođe u hronometru, tako da sam prezadovoljan sezonom. Staza i cjelokupan ambijent u Trebinju su mi odgovarali, ali nažalost neću moći da učestvujem u drumskom trci jer prekosutra ujutru imam obaveza na fakultetu, pa se odmah vraćam kući”, rekao je Ilić, koji je vozio prosječnom brzinom od 50 kilometara na čas.

Najbolji predstavnik BiH bio je član BSK Nektara Davor Tubić koji je završio na 12. mjestu u konkurenciji 15 seniora.

U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Grkinja Varvara Fasoi, dok je bronzu reprezentaciji BiH u juniorskoj konkurenciji Husejin Selimović.

Veliki broj građana Trebinja kao i mališana koji su se takmičili u dječijim trkama uveličali su svečano otvaranje prvenstva. Sve reprezentacije dobile su aplauze, a najjači su dobili reprezentativci Srbije.

Sutra je na programu drumska trka takođe u svim kategorijama, a start je u „Gradu Sunca“ u 12 časova. Ulicama Trebinja biće voženi krugovi, a cilj je u Svetosavskoj ulici oko 15 časova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC