• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grigorov promašaj dana, pa Novakovo ''ne čujem vas''!

Autor mondo.rs

Nestvarne poene u finišu prvog seta odigrali su srpski i bugarski teniser. Imala je u čemu da uživa pariska publika.

Za razliku od prethodne runde, Novak je u polufinalu Mastersa u Parizu imao težak zadatak. Protivnik je bio Grigor Dimitrov, danas posebno raspoložen za igru. Pa, barem do jednog dela meča...

Igralo se gem za gemom, bez šansi da se protivniku oduzme servis. Bez prilika za brejk u uvodnim gemovima ovog polufinalnog meča i bez naznaka da će neki od dvojice tenisera popustiti. 

Otišlo se u taj-brejk, a tamo je, potpuno neočekivano, Novak prvi napravio grešku. Zapravo duplu servis grešku koja je omogućila Dimitrovu prednost u ovoj fazi meča. On je bio nadomak osvajanja prvog seta.

Koliko puta smo samo bili svedoci mentalne snage Novaka Đokovića. Kada je bio na ivici, u veoma neugodnoj poziciji, odigran je jedan od najboljih poena ove nedelje u Parizu, a možda i tokom čitave godine na ATP turu.

Usledio je poen u kom je Grigor Dimitrov poslao jedan volej u mrežu, a zatim još jedna maratonska razmena iz koje je uspešniji izašao srpski teniser. Tim poenom je završen prvi set, a zatim je usledila i gestikulacija još uvek najboljeg na svetu. Novak je Parižanima poručio da ne čuje dobro njihovo navijanje.

Kada je otpor Grigora Dimitrova bio slomljen, drugi set je bio mnogo lakši. Najbolji teniser sveta se izborio za finale u Parizu, a protivnik u tom meču će mu biti bolji iz susreta Nadal - Šapovalov koji se igra kasnije u toku dana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC