• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beker kategorično: Bez brige, ima ko da nasledi "veliku trojku"

Autor mondo.rs

"Uvek kada se završi era šampiona, mislimo da je kraj, ali onda dođu neki novi, mlađi", poručio bivši trener Novaka Đokovića

Boris Beker ne spori da će tenis izgubiti kada se povuče "velike trojka" - Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer, ali ističe da će i posle njih doći neki novi naraštaji koji će "držati" taj sport.

Đoković, Nadal i Federer od 2007. dominiraju svetskim tenisom, kada su prvi put završili godinu na vrhu kao trojica prvoplasiranih, a to čine i 12 godina kasnije.

Možda će vas zanimati

Ovu, 2019, uprkos godinama, opet su obeležila njih trojica osvojivši sva četiri grend slema i pet od devet turnira masters serije.

"Tenis će opstati i nakon odlaska njih trojice i to zahvaljujući mladim igračima koji stasavaju. Tako je uvek bilo. Dominantni odu i onda dođu neki novi. Uvek kada jedna generacija završi svoju eru postavlja se isto pitanje. Mislimo da će biti kraj, ali ne, pojave se mlađi. Ja sam bio deo jedne epohe, a onda su došli Agasi i Sampras. I posle Đokovića, Nadala i Federera stići će naslednici", naveo je Nemac.

Bivši trener Novaka Đokovića jasno je apostrofirao ko su ti mladi koji će "držati" tenis narednih godina.

"Imamo odlične mlade igrače koji će praviti sjajne rezultate u budućnosti. Tu je Aleksander Zverev, Tim već neko vreme, ali i Aleks De Minor, Šapovalov, Cicipas, medvedev, Hačanov, kao i Kirjos. Oni imaju veliki potencijal i pokazuju to na terenu", naveo je šestostruki osvajač grend slema.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC