• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je nova Fed kup reprezentacija Srbije: Nina, Olga, Aleks i Fatma

Autor mondo.rs

"Verujem u ovaj tim i znam da će dati sve od sebe, a naravno pored dobre igre u sportu je potrebna i sportska sreća koja će nas nadam se pratiti", saopštila je selektorka.

 Ovo je nova Fed kup reprezentacija Srbije Stojanović, Krunić, Danilović i Idrizović Izvor: MN PRESS

Selektorka naže Fed kup reprezentacije Srbije odlučila je koje će teniserke pozvati za prvo kolo I grupe Evro-afričke zone za 2020. godinu!

Teniski savez Srbije (TSS) poslao je u Međunarodnu tenisku federaciju (ITF) spisak na kome su: Nina Stojanović (85. u singlu na WTA listi), Aleksandra Krunić (160), Olga Danilović (185) i 15-godišnja Fatma Idrizović (najbolja juniorka Srbije koja se nalazi na 193. mestu ITF liste).

Možda će vas zanimati

Na njih će selektorka Tatjana Ječmenica Jevtić računati u predstojećim mečevima u Luksemburgu od 5. do 8. februara 2020. godine i veruje da je napravila pravi izbor.

"Ivana Jorović je zbog povrede morala da otkaže ovogodišnje učešće, iskreno joj želim brz i uspešan oporavak, nadam se i verujem da će se uspešno vratiti na teren. Odlučila sam da dam šansu mladoj Fatmi i da u budućnosti dosta pažnje posvetimo mladim i talentovanim teniserkama koje će kroz ovakve prilike da stiču iskustvo i da uz starije igračice uče i stasavaju. Naravno, pored Fatme je tu i Lola Radivojević koja je takođe mlada i uspešna, tako da verujem da će i u budućnosti naš ženski tenis biti u vrhu. Verujem u ovaj tim i znam da će dati sve od sebe, a naravno pored dobre igre u sportu je potrebna i sportska sreća koja će nas nadam se pratiti", rekla je selektorka MTS Fed kup selekcije Srbije Tatjana Ječmenica Jevtić.

Kako TSS objašnjava, zonsko takmičenje je kao i 2019. podeljeno u dve grupe A i B, dva grada, odnosno dve države koje će biti domaćin. MTS Fed kup selekcija Srbije smeštena je u grupu B, a domaćin ove grupe koja okuplja osam ekipa biće grad Eš sir Alzet u Luksembrugu.

Pored Srbije grupu B čine: Poljska, Luksemburg, Slovenija, Švedska i Turska.

Grupa A biće odigrana u Talinu (Estonija), a tamo će se takmičiti: Austrija, Bugarska, Hrvatska, Estonija, Grčka, Italija i Ukrajina. Pobednici grupa kako u Talinu, tako i u Eš ser Alzetu boriće se međusobno za plasman u plej-of za plasman u kvalifikacije Svetske grupe B 2020.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC