• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tuširanje sa Federerom i Nadalom? Ume da bude neprijatno!

Autor mondo.rs

Na današnjem ''druženju'' sa novinarima, Novak je govorio i o rivalstvu sa Rafom i Rodžerom koje ponekad znači i deljenje svlačionice i tuš kabina sa najvećim rivalima - odmah posle dramatičnih finala.

 Novak Đoković - tuširanje Rodžer Federer Rafael Nadal Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Prvi reket sveta je trenutno u Beogradu, gde puni baterije pred nastavak naporne sezone u kojoj je prioritet opstanak na čelu ATP liste. Današnji dan je posvetio i novinarima, sa kojima je nekoliko sati razgovarao.

Jedno od zanimljivijih pitanja upućeno najboljem teniseru planete ticalo se njegovog odnosa Nadalom i Federerom nakon što se njihovi susreti završe. I odgovor će vas oduševiti.

Možda će vas zanimati

Kada se igrači pozdrave na mreži, rukuju sa sudijom i potpišu autograme publici, njihov put se ne razdvaja. Zajedno odlaze u svlačionice, gde još neko vreme provode zajedno. Kako to izgleda?

''Nakon završetka mečeva, pa... Uglavnom se izbegavamo (smeh). Kako bih to rekao? Pošto svlačionice nisu velike, dešava se da se skrivamo. Iza ormarića, recimo. Dešava se da se tuširamo u kabinama jedan do drugog, ali ne gledamo se (smeh). Neprijatno jeste, ali šta sad. Nemamo svoje svlačionice, pa dolazimo u neprijatne situacije'', rekao je Novak.

Ovo je, po njegovim rečima, posebno izraženo kada igraju Rodžer Federer, Rafael Nadal i on, trojica po mnogo čemu najboljih u istoriji.

''Velike su to emocije. Ne pričamo kada se meč završi'', zaključio je srpski as.

Novaku je danas priređeno i jedno iznenađenje, pošto su njegove kolege sportiste, postavljali pitanja teniseru. Oni su video porukama iznenadili Novaka, ali se on dobro snašao.

Pogledajte uostalom kako je to izgledalo u odgovorima na pitanja Nevene Ignjatović, Dušana Domović-Buluta, ili u onom o Kobiju Brajantu, koji mu je bio mentor.

Novak Đoković je nakon osvajanja ATP kupa u dresu Srbije osvojio i Australijan open, a naredni izazovi će mu biti u Dubaiju. Ova sezona bi mogla da bude ključna u njegovoj borbi za rekordan broj Gren slem titula i nedelja na prvom mestu ATP liste.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC