• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UFC ima rešenje, boriće se makar na privatnom

Autor mondo.rs

Kakav je ovo poduhvat, šta je ovo?

 MMA-UFC-Dana-Vajt-Toni-Ferguson-Habib-Nurmagomedov-Dzastin-Gaetje-borbe-na-privatnom-ostrvu Izvor: Getty images/Sean M. Haffey, Sean M. Haffey/Getty Images North America

Poslednjih nekoliko meseci sprot u svetu je bio zaustavljen, a među takmičenjima koja su imala velikih problema bio je i UFC. Izgleda da su oni prvi pronašli rešenje za ovu krizu.

Dana Vajt, prvi čovek organizacije, umoran je od otkazivanja borbi. Zato je za predstojeće događaje pripremio privatno ostrvo. Da, dobro ste pročitali!

Možda će vas zanimati

Virus korona je otkazao tri događaja u UFC-u, ali je organizacija odlučila da takve stvari izbegne u narednom periodu. Više ništa ne prepuštaju slučaju, pa će UFC 249 biti održan kako je i najavljeno, 18. aprila.


Lokacija se još uvek ne zna, ali je po rečima Vajta to jedno od privatnih ostrva. Spekuliše se da prvi čovek organizacije još uvek ni nema lokaciju na kojoj će se MMA takmičari boriti, ali je samouveren da će uspeti da je pronađe.

Predstojeći događaj u UFC svetu trebalo je da donese i dugo očekivanu borbu između neporaženog šampiona Habiba Nurmagomedova i njegovog izazivača Tonija Fergusona. Do toga ni ovog puta neće doći, što znači i peto odlaganje međusobnog okršaja.

Habib Nurmagomedov je ''zarobljen'' u Rusiji, Ferguson je u SAD, a ne postoji mogućnost da se njih dvojica sastanu zbog prekida avio linija u celom svetu. Tako će na megdan Fergusonu drugi takmičar, Džastin Gaetje.

Sasvim je izvesno da ga predstojećim borbama neće biti dozvoljeno prisustvo publike, a Vajt napominje da će borci konstantno biti testirani na korona virus. Plan je da se borbe održavaju češće nego u normalnim okolnostima, pa možemo očekivati još neke spektakularne informacije iz UFC-a.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC