• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovom momku ne bi trebalo da se zamjerite! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Jermen je, bavi se borilačkim sportom i pravi čuda na Instagramu.

 Tekvondo-borac-hit-na-Instagramu-trikovi-vjezbe-najbolji-tekvondo-potezi Izvor: Robert Prezioso/Getty Images Europe, Getty Images/Robert Prezioso

Razumijemo, nećete imati prilike da se tučete sa momkom koji je iz Jermenije i koji se bavi tekvondoom. Ipak, treba uvijek biti oprezan. Pogotovo kada je neko ovoliki majstor.

Na svom instagram profilu, Davit Vardumjan pokazuje svoje umijeće. Pored vježbi za trening, tu su njegovi snimci, najbolji potezi i sve ono što on može, a ostali ljudi uglavnom ne mogu, da uradi sa svojim tijelom.

Možda će vas zanimati

Biće nam teško da vam opišemo kako je izveo ovo, pa se tim dijelom ni nećemo pretjerano baviti. Iako u svom sportu nije jedan od najboljih, procijenio je da će moći da zainteresuje publiku na Instagramu onim što umije. Procjenite, dovoljno je da vam okačimo link ka snimku.

Vardumjan u karijeri nema impresivne rezultate, a Jermeniju je predstavljao na Univerzijadi, jednom Evropskom i jednom Svjetskom prvenstvu. Najbolji nastup je upravo to Svjetsko prvenstvo, iz 2017. godine, kada je ispao u drugoj rundi od Hrvata Kanaeta.

Godinu dana ranije, na Evropskom prvenstvu u švajcarskom Montreu, od Davita Vardumjana bolji je bio naš Damir Fejzić, koji ga je rutinski (11:0) eliminisao u prvom kolu takmičenja.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC