• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Korona pogodila vaterpolo: Pozitivan jedan reprezentativac, testirani svi

Autor Dušan Ninković

Loše vijesti, ovo nismo željeli da čujemo.

 Korona-virus-u-vaterpolo-reprezentaciji-Srbije-svi-igraci-testirani-Nemanja-Vico-pozitivan Izvor: MN PRESS

Ne, ne i ne! Nikako nije trebalo da se dogodi ovo.

Vaterpolisti Srbije su se okupili u Beogradu, počeli sa treninzima, ali su sada sve aktivnosti stopirane. Jedan od reprezentativaca je pozitivan na korona virus.

Možda će vas zanimati

U pitanju je Nemanja Vico (25), koji igra na poziciji centra i već nekoliko sezona nastupa u inostranstvu. Nekadašnji vaterpolista Partizana je testiran u četvrtak uveče.

''Prije dijve nedjelje smo testirali Vicu na antitijela i bio je negativan. To je urađeno zbog sumnjivog kontakta. Krajem prošle nedjelje je dobio temperaturu koja nije padala tri dana. Ponovo je urađen test i ponovo je bio negativan. Kako je temperatura ostajala visoka, uradili smo pregled kod infektologa i bris u ponedjeljak. Rezultat je stigao u četvrtak uveče i Nemanja Vico je pozitivan. On u posljednja dva dana nema temepraturu, dobro se osjeća i provešće u kućnim uslovima narednih 14 dana'', ističe se u saopštenju VSS.

Potpisnik saopštenja je doktor Ivan Marjanović, a zbog ovog slučaja su prekinute sve aktivnosti seniorskog tima. Nacionalni tim se okupio kako bi zajedno trenirao u Beogradu puna dva mjeseca.

U prethodnom periodu su se pojavljivale informacije kako je vaterpolo, zbog hlorisane vode u bazenima, jedan od najbezbjednijih sportova za održavanje u ovim uslovima.

Svi ostali seniorski reprezentativci Srbije, koji su prethodnih dana bili u kontaktu sa Vicom, testirani su na korona virus. O rezultatima tih testova savez će naknadno obavijestiti javnost.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC