• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dramatično priznanje: Partizan je klinički mrtav!

Autor Nebojša Marković

Proslavljeni golman se nada da će se sve uskoro razrešiti.

 Slobodan Soro VK Partizan klinički mrtav Izvor: MN Press/arhiva

SItuacija u Vaterpolo klubu Partizan je u najmanju ruku haotična već dosta dugo, a poslednjih sedmica se brojni proslavljeni vaterpolisti javljaju u želji da pomognu posrnulom velikanu.

Među njima je Filip Filipović, koji kaže da ima tim koji će pomoći sedmostrukom prvaku Evrope, ali tu je i Slobodan Soro.

Možda će vas zanimati

Čuveni golman reprezentacije Srbije, a kasnije i Brazila, kaže da je jedan od onih koji su zahtevali održavanje Skupštine kluba na kojoj će biti utvrđeno ko zapravo vodi Partizan.

Kulminacija problema dostignuta je prošle godine kada je smenjena uprava kluba na čelu sa Aleksandrom Šoštarom i Zoranom Avramovićem. Tada su na njihovo mesto došli Tatijana Rakas i Mirko Bradajić, za koje mnogi smatraju da su to pravno učinili na nelegalan način.

"Cela situacija traje godinama, svedoci smo da je svakog dana sve gore i da su uslovi nenormalni. Najčuvenija vaterpolo škola na svetu doživljava najteže dana, tu je tek 70 dečaka, što je smešno. Ja sam na Banjicu došao 1997. godine, bilo je po 300, 400, 500 dece, današnja brojka je sramotna za klub takvog renomena", rekao je Soro gostujući u emisiji "Probudi se" na "TV Nova S".

Soro ne želi da krivicu svali na samo jednu ili drugu upravu, već navodi da su problemi dublji i da traju već 20 godina.

"Sramota je i sve nas koji smo gledali to sa strane i nismo ranije reagovali. Pokrenuli smo inicijativu, svi želimo da se nađe rešenje, da će klub biti bar pola onoga što je bio. Dug je proces, problema je mnogo... Čak sam i ja jedan od igrača kome se duguje, ali to nije moj motiv. Motiv je taj da svi mi koji smo prošli kroz Partizan znamo šta je Partizan i šta znači za srpski vaterpolo", priča Soro i dodaje:

"Naš motiv je da se priča pokrene, da dođu novi ljudi, da klub krene da izranja sa dna bazena. Partizan je klinički mrtav, neophodan je novi impuls", rekao je Slobodan Soro.

Nova sednica Skupštine kluba je zakazana za 13. jul, ipak, pitanje je hoće li ona biti održana, zbog novonastale situacije sa korona virusom.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC