• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pukla" Ljubav Maradone i Đokovića: Prvo je podržao Federera, a sada i imenjaka!

Autor mondo.rs

Zna se koliko voli tenis...

 Dijego Maradona navija za Švarcmana protiv Đokovića Izvor: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images, Guliver/Matthew Stockman/Getty Images)

Novak Đoković i Dijego Švarcman sastaće se u finalu mastersa u Rimu, danas od 17 časova!

Srpski teniser je poslije velike borbe pobijedio Viktora Ruda (2:0), dok se još više namučio Dijego Švarcman pošto mu je skoro tri sata trebalo da "slomi" Denisa Šapovalova (2:1), za plasman u svoje prvo masters finale u karijeri.

Njegov meč u polufinalu pažljivo je pratio mnogo poznatiji imenjak, Maradona, a na svom Facebook profilu oglasio se i podržao "gaučosa" pred meč karijere.

"Čestitke mali Švarcmane! Mreža je za tebe kao u odbojci (visok 1.70m prim. aut.), ali si bez obzira na to u finalu. Za mene si već šampion!", napisao je Maradona koji će navijati tako protiv Đokovića ovog popodneva.

Đoković i Švarcman igrali su četiri puta do sada i svaki put je slavio srpski teniser. Ipak, na šljaci je bilo mučenja... Prošle godine u Rimu su igrali tri seta, a na Rolan Garosu 2017. godine čak pet.

Dobro je poznato da je veliki teniski fan, da je posebno vatren bio na Dejvis kup mečevima Argentine, pa je tako slavio sa Del Potrom i ostalima titulu iz 2016. godine.

Dijego Maradona je nekada isticao i da obožava Novaka Đokovića, bio je njegov veliki fan, da bi potom "promijenio ploču" i stao na stranu Rodžera Federera koga je nazvao "teniskim gospodinom" uz poruku da je ubjedljivo najbolji, a da ostali i ne postoje...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC