• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zaratili" Novakovi najveći hejteri: Daj ućuti čoveče, nikoga nije briga šta pričaš!

Autor Milutin Vujičić

"Takođe, nisam u životu pogledao jedan njegov poen".

 "Zarazili" Novakovi najveći hejteri: Daj ućuti čoveče, nikoga nije briga šta pričaš! Izvor: Guliver/Getty images/Cameron Spencer, Guliver/Getty Images/Elsa, MN PRESS

Bez sumnje se može reći da su Nik Kirjos i Mats Vilander najglasniji kritičari Novaka Đokovića, ali izgleda da može da se desi i da imaju suprotne stavove.

Tako je Vilander komentarima na račun Endija Mareja izazvao veliku pažnju medija, ali i samog Kirjosa koji je pročitao njegov intervju, pa odlučio da se obračuna s njim, naravno, putem društvenih mreža, kako smo i navikli od njega.

Možda će vas zanimati

Zbog izjave kojom je praktično Mareju poručio da se penzioniše i ne zauzima mesto mlađima, žestoko se iznervirao Kirjos koji inače veoma poštuje Britanca.

"Upravo sam pročitao šta je Vilander rekao o Mareju... Daj Matse ućuti, nikoga nije briga. Endi, znaj da koliko god ostaneš mi uživamo u tvom tenisu i zezanju. Takođe, nisam u životu pogledao jedan poen Matsa Vilandera", napisao je Nik Kirjos.

Drugim delom poruke hteo je dodatno da ponizi legendarnog Vilandera, osvajača sedam grend slemova, na šta mu je Karen Hačanov napisao da je preterao i da pokaže malo poštovanja.

"Ne, sve je u redu čoveče. Marej i ja poštujemo jedan drugog, a ako neko počne tako da priča o mojim ljudima - ja ću krenuti na njih. Trebalo bi da poštujem Matsa? Zbog čega? Zato što je udarao lopticu preko mreže? Nema kod mene poštovanja za to", ponovo je Surov bio Kirjos.

Nema sumnje, biće interesantno videti da li će mu Vilander odgovoriti, bar u onoj meri koju koristi kada kritikuje Đokovića i njegove poteze.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC