• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ništa od srpskog duela u Parizu: Lajović može da bude iznenađenje turnira!

Autor mondo.rs

Trebalo je da Dušan i Laslo odmjere snage u drugom kolu.

 Rolan Garos - Dušan Lajović izbacio Đanluku Mađera Izvor: MN PRESS

Srpski teniseri nisu imali u potpunosti uspješan dan. Novak Đoković je lako izašao na kraj sa Mikaelom Imerom, koji se pojavio u patikama posvećenim srpskom teniseru, a bio je tu i incident sa jednim navijačem.

Istovremeno, na terenu su bila još dvojica srpskih tenisera, Dušan Lajović i Laslo Đere. Učinak - polovičan.

Možda će vas zanimati

Dušan Lajović, 22. nosilac na ovogodišnjem Rolan Garosu, ostavio je dobar utisak u prvom kolu. Njemu je rival bio Italijan Đanluka Mađer, a momak iz Stare Pazove je meč riješio u svoju korist rezultatom 3:1 (6:4, 7:6, 4:6, 6:1).

Igralo se nešto malo manje od tri sata, a srpski teniser je mogao i u tri seta da završi posao. Dobio je prva dva, od kojih drugi u taj-brejku, a zatim se malo opustio u trećem. Ipak, 6:1 u četvrtom setu pokazuju koliko je bolji od današnjeg protivnika.

Naredni Lajovićev rival biće Kevin Anderson, visoki momak iz Južne Afrike koji je eliminisao Lasla Đerea. Iako Južnoafrikancu šljaka nije omiljena podloga, a Đereu jeste, rezultat je bio veoma ubjedljiv.

Laslo nije u prošlogodišnjoj formi, kada je u sezoni šljake bio jedno od najvećih iznenađenja u vrhu svetskog tenisa. Danas je poražen bez osvojenog seta (6:2, 6:3, 6:4).

Srpski teniser, koji je skoro 50 pozicija bolje plasiran od Kevina Andersona, propustio je šansu da u drugoj rundi odmjeri snage sa Dušanom Lajovićem. U ovom dijelu žrijeba se već desilo najveće iznenađenje, kada je ispao Danil Medvedev, pa bi Lajović, kao specijalista za šljaku, mogao da bude iznenađenje turnira ukoliko nastavi sa dobrim partijama.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC