• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokantno, Novak ponovo na meti kriminalaca: Htjeli da mu smjeste prevaru, oglasio se i advokat porodice Đoković!

Autor Nebojša Marković

Stigla je jasna poruka.

 Novak Đoković na meti kriminalaca kriptovaluta bitkoin Izvor: Guliver/Getty images/Clive Brunskil, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Novak Đoković se ponovo nalazi na meti kriminalnih organizacija!

Najbolji teniser svijeta još jednom je na udaru onh koji žele da njegov lik i djelo iskoriste za svoje finansijske prevare!

Možda će vas zanimati

Jedan internet sajt napravljen je samo sa ciljem promovisanja digitalne valute bitkoin, a na njemu je osvanuo izmišljeni intervju Đokovića.

Osvajač 17 grend slemova koji danas igra u polufinalu Rolan Garosa, tako je "dao izjavu" gdje poziva građane Srbije da ulažu u bitkoin kako bi se obogatili preko noći.

Ovo je bio povod za saopštenje advokata porodice Đoković, Gorana Draganića. On je sve u potpunosit razjasnio.

"Obaviještavam javnost da su posljednjih dana društvene mreže i mediji, ponovo preplavljeni novim lažnim intervjuima i lažnim izjavama Novaka Đokovića u vezi navodnih poslovanja sa kripto valutama. Radi se o najozbiljnijim prevarnim radnjama, u ovom trenutku nepoznatih učinilaca. Podnijeli smo krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu-Posebno odeljenje za visokotehnološki kriminal. Očekujemo najhitniju reakciju nadležnih organa u pronalaženju učinilaca ovih prevarnih radnji", stoji u saopštenju advokata porodice Đoković.

Ranije, čitava ova priča je otišla toliko daleko da je u jednom izmišljenom tekstu bilo istaknuto kako je Đoković hvalio bitkoin gostujući na jednoj srpskoj televiziji.

Po toj priči, Đoković je čak rekao i da mu je trgovina bitkoinom glavni način zarade novca.

"Moj glavni način za sticanje zarade jeste novi program automatskog trgovanja kriptovalutama pod nazivom "Bitkoin era". To je najbolja prilika za sticanje malog bogatstva u kratkom periodu koju sam ikada vidio. Pozivam sve da probaju prije nego što je banke ugase", glasi izmišljena Đokovićeva izjava.

"Možda ste skeptični jer zvuči previše dobro da bi bilo istinito. Drago mi je da sam probao, jer je to bio najveći i najlakši novac koji sam ikada zaradio. Pričam o dnevnoj pasivnoj zaradi koja iznosi desetine hiljada dinara. To je najbrži način da trenutno napravite zalihu novca. Ali to neće trajati još dugo jer će ga sve više i više ljudi otkrivati i banke će ga ugasiti zauvijek", izmišljena je izjava Đokovića.

Očekuje se reakcija Višeg javnog tužilaštva...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC