• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novakov reket iz Dohe izložen na Univerzitetu, podrška najboljem teniseru svijeta iz Banjaluke!

Autor mondo.ba

Vrijedan eksponat Fakultetu fizičkog vaspitanja i sporta poklonio poznati sportski kolekcionar i Novakov prijatelj, Boris Vrhovac.

 Novak Đoković reket Univerzitet Banjaluka podrška Boris Vrhovac Izvor: MONDO

Poznati fizioterapeut i sportski kolekcionar, Boris Vrhovac, ustupio je Fakultetu fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banjoj Luci, teniski reket kojim je Novak Đoković 2017.godine osvojio ATP turnir u Dohi.

Tada je Đoković, na pravoslavni Božić, u finalu pobijedio Britanca Endija Mareja.

Možda će vas zanimati

 Novakov reket izložen je na glavnom ulazu na Fakultet fizičkog vaspitanja i sporta, a ovo nije prvi sportski rekvizit koji je Vrhovac ustupio ovoj visokoobrazovnoj ustanovi.

Ovim simboličnim gestom i ustupanjem reketa Boris Vrhovac želio je da pošalje poruku podrške Novaku Đokoviću u vrijeme kada je izložen neobjektivnim kritikama širom svijeta.

"Novače, dobio si mnoge bitke, dio si istorije svjetskog tenisa, a nadamo se da ćeš postati i najbolji svih vremena. Uvjereni smo da ćeš iz svega izaći jači i da ćeš nastaviti tamo gdje si stao, sa osvajanjem titula. Virus korona nije dozvolio da dođeš u Banjaluku, ali smo ubijeđeni da ćemo te uskoro ugostiti u gradu na Vrbasu. Čekamo te", poručio je Vrhovac.

Boris Vrhovac više od decenije radio je kao fizioterapeut u klubovima i Olimpijskom komitetu Katara, a sa rukometnom reprezentacijom Katara osvojio je srebro na Svjetskom prvenstvu 2015.

U svojoj kolekciji ima preko 1300 sportskih dresova i rekvizite, među kojima su i brojni rekviziti najboljeg tenisera svijeta, sa kojim se susretao na brojnim turnirima, ali i velikim sportskim takmičenjima poput Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru 2016. nakon kojih je u Novakovu čast istetovirao i njegov potpis.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC