• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Đoković je sa druge planete, to nije normalno": Bivši teniser otkrio zašto "velika trojka" tako dugo vlada tenisom!

Autor Dragan Šutvić

On je ponudio svoje viđenje situacije.

 Markos Bagdatis Đoković sa druge planete to nije normalno Izvor: Guliver/Getty Images/Shaun Botterill, SHAUN BOTTERILL/GETTY IMAGES EUROPE

Da su Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer trojica najboljih tenisera svih vremena, svima je već odavno jasno, a upravo njih trojica nastavljaju da "dijele" teniski svijet.

Debata o tome ko je najveći teniser svijeta neće se u skorije vreme smiriti, a jedan bivši teniser ponudio je malo drugačije gledište.

Možda će vas zanimati

Markos Bagdatis je u karijeri mnogo puta odmjeravao snage sa svom trojicom i on nije hteo da ih ocjenjuje po tome ko jeste ili ko nije najbolji svih vremena.

Kipranin ih je stavio u istu ravan.

On je medijima u svojoj zemlji pričao o uticaju koji je "velika trojka" ostvarila na tenis i njihovim kvalitetima na i van terena.

"Mislim da moramo da budemo pozitivnog stava, koliko god komplikovana situacija bila. Vjerujem da je sada vrijeme kada možemo najviše toga da naučimo. Uvijek sam držao u glavi to da se uvijek uči, i na terenu i van terena. Da to stavite u praksu, naučio sam od "velike trojke", rekao je Bagdatis.

Kipranin je potom detaljnije govorio o njima.

"Ljudi vide šta oni tako dugo rade i misle da je to normalno. Ali naravno da nije. Federer, Nadal i Đoković su sa druge planete. Glavni razlog zbog kojeg nastavljaju tako dobro igraju, moje mišljenje je, jer su uvijek spremni da uče i da nadmaše same sebe. Oni znaju kako da ostanu ponizni, da budu otvorenog uma, što je vrlo teško uraditi kada ste najbolji", rekao je Markos Bagdatis.

(mondo.rs)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC