• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Šok! Novak ovakav poraz još nije doživeo: Đoković razočarao i ispao u Beču!
 Šok! Novak ovakav poraz još nije doživeo: Đoković razočarao i ispao u Beču!

Šok! Novak ovakav poraz još nije doživeo: Đoković razočarao i ispao u Beču!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Nole poražen u duelu protiv Lorenca Sonega u četvrtfinalu Beča. Razoravajući nastup i prvi poraz od "laki luzera"!

 Šok! Novak ovakav poraz još nije doživeo: Đoković razočarao i ispao u Beču! Izvor: Guliver/Getty Images, Thomas Kronsteiner/Getty Images Europe

Najgora partija Novaka Đokovića od početka sezone!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković po prvi put u karijeri eliminisan je od strane "laki luzera". Italijan je zastrašujuće lako savladao svetskog broja jedan. (6:2,6:1).

Možda će vas zanimati

Đoković je bio evidentno nezainteresovan tokom celog meča, nije mogao lako ni do poena na svoj servis, a čuvene stegnute pesnice nakon teškog gema nije bilo ni na vidiku.

Lorenco Sonego kao da ni sam nije mogao da veruje kakvu lošu partiju pruža srpski as pa se potrudio da to brže bolje iskoristi. Meč je odigrao kao u transu. Servirao je bez greške, upisivao poene na mreži i vinere kao od šale, a neiznuđene greške sveo na minimum.

Italijanski teniser je pobedom obezbedio najbolji plasman u karijeri, pa će takon nakon trijumfa nad prvim reketom sveta zauzeti 35. poziciju na ATP listi. 

Đoković će morati da poradi na koncentraciji od koje u četvrtfinalu nije bilo ni traga. Nole će imati vremena nakon dramatičnog poraza da dođe sebi do završnog Mastersa u Londonu, kada će konkurencija biti mnogo jača i neće biti mesta hladnoći i ravnodušnosti na terenu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

19:11

Kraj za najboljeg na svetu!

1:6- Novakov tenis je najlošiji tokom cele sezone. Potpuno hladnokrvno, bez truda dopustio je meč loptu "laki luzeru", koji odmah koristi priliku za najveću pobedu u karijeri!

19:09

Đoković na gem od eliminacije

1:5- Srpski teniser je uspeo do 0:30, a zatim je bacio Sonega daleko iza osnovne linije i vezao tri brejk lopte. Ipak, to je bio samo trenutak onog poznatog sjaja svetskog broja jedan. Sve tri prilike za brejk je spasio italijanski teniser, a onda sedmim asom došao do gem lopte koju nije uspeo da iskoristi zbog neiznuđene greške, ali lako dobija priliku za ponovno potvrđivanje vođstva.

18:59

Novak je u paklu!

1:4- Novak jeste razbuđen, ali nivo igre Lorenca Sonega ne pada. Vrlo lako Italijan je došao do brejk lopte i vinerom je iskoristio.

18:56

Prva pretnja Novaka na Sonegov servis

1:3- Lorenco Sonego ima fantastičan procenat ubačenog prvog servisa, Nole je do poena na protivnikov servis najčešće dolazio u momentima Sonegovih neiznuđenih grešaka koje je u ovom gemu Italijan imao više nego u celom meču, pa je tako konačno uspeo do prve brejk lopte , ali bekhendom šalje lopticu u aut. Lorenco je poklonio još jednu grešku i samim tim priliku za brejk, ali srećom po njega Srbin ponovo greši. Nakon još jednog izjednačenja, Nole je prokockao treću brejk loptu. Lorenco osigurao prednost.

18:46

Nezainteresovani Novak do prvog gema

1:2- Upisao je srpski teniser još jedan as, i nešto sigurnijom igrom osvojio prvi gem u drugom setu, ali nema ni one stegnute pesnice, a ni žara za igrom. Daleko je od preokreta.

18:43

Sonego nastavlja sa dobrom igrom

0:2 - Pored dobrog servisa, Sonego se odlično i kreće, a Novakov izraz lica pokazuje kao da ne mari za dešavanja na terenu.

18:41

Hoće li se Novak probuditi?

0:1- Đoković je uzeo prvi poen u drugom setu, servis je proradio, mada protivnik nije posustao. Iako  je u prethodnom meču briljirao na mreži, Nole sada ni ne stiže skraćene loptice. Opet je na startu seta dopustio Sonegu brejk loptu koju Italijan bez muke koristi.

18:34

Sonego uzeo set Novaku!

2:6 -Ne radi ni ritern. Nema lek srpski as za igru rivala. 

18:32

Đoković "iščupao" drugi gem

2:5- Prvi as za Novaka, ali čak i sreća na strani Lorenca. Na 15:40 Sonego je skratio lopticu koja je jedva prešla mrežu, a onda uz Novakovu duplu grešku došlo je do izjednačenja. Nekako se iskopao Novak  iz kandži Italijana i uspeo da smanji prednost. Italijan u narednom gemu ima servis za set.

18:27

I dalje ne ide

1:5- Publika pruža podršku svetskom broju jedan, a on je konačno na protivnikov servis krenuo da deluje razigrano i borbeno. Međutim, Sonego igra u punom sjaju, a Nole teško pronalazi ritam. Asom je povećao prednost Sonego.

18:22

Prvi gem za Novaka

1:4- Konačno nešto bolje ulazi prvi servis i napokon dve gem lopte za najboljeg na svetu. Novak devetom neiznuđenom greškom baca prvu šansu u vodu, ali najzad u petom gemu meča smanjuje prednost.

18:19

Šta se dešava sa Đokovićem?

0:4- Dok italijanski teniser leti po terenu, srpski as deluje nezainteresovano i ne uspeva nijedan poen da osvoji na protivnikov servis. Sa nulom potvrđuje vođstvo Lorenco Sonego.

18:15

Loš početak za Noleta!

0:3- Ponovo u problemima na svoj servis. Nole se loše kreće, nije uspeo u trećem gemu da ubaci nijedan prvi servis pa je Lorenco imao dve brejk prilike. Prvu je prokockao svojom greškom, a drugu je iskoristio posle Đokovićevog auta.

18:11

Potvrda brejka

0:2- Novak ne deluje uigrano, dok Italijan ništa ne prepušta slučaju. Prvim vinerom i dobrim napadom Sonego je došao do gem lopte i iskoristio je nakon što je Novak ponovo pogrešio forhendom.

18:08

Brejk za Sonega na startu

0:1- Do 30:15 je sve delovalo lako za Đokovića, međutim srpski teniser šalje smeč direktno u mrežu, pa zatim još jednom greškom odmah dopušta brejk loptu protivniku. Sonego je koristi i vodi na startu meča.

18:03

Počinje meč!

Sve je spremno za početak četvrtfinala, Novak je na servisu.

17:59

Nole i Lorenco izašli na teren

Novak je izabrao da servira na početku meča. Uskoro počinje prvi međusobni susret Italijana i srpskog asa.

17:39

Ispao glavni konkurent, Novak uskoro na terenu

Novak Đoković i Lorenco Sonego će uskoro početi meč, nakon što su prethodni duel završili Rubljov i Tim. Mladi Rus je deklasirao svetskog broja tri, 7:6, 6:2 i izborio polufinale protiv Andersona. Rubljov nije izgubio nijedan set na turniru. Možda je talentovani Andrej nova Novakova najveća pretnja?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije