• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković je sam sebi najveći neprijatelj: Bivši Federerov trener oštro o Novaku

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Maler koji prati Novaka Đokovića broj jedan tema u tenisu.

 novak-djokovic-pol-anakon-izjava-rodzer-federer-adrija-tur-us-open Izvor: MN PRESS

Od početka sezone najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je četiri titule i ponosno drži prvo mesto na ATP listi, ali to ne ometa dežurne kritičare da se dotaknu Noletove loše sreće u pojedinim situacijama tokom Adria tura i US opena.

Možda će vas zanimati

Turbulencija u 2020. godini u Novakovoj karijeri jeste bilo jer je i prvi reket sveta zajedno sa suprugom bio zaražen koronom, ali i dalje nosi etiketu dežurnog krivca za ostale kolege koje su se zarazile na takmičenju koje je on organizovao.

Nekadašnji trener švajcarske teniske legende Rodžera Federera

 i bivšeg tenisera Pita Samprasa, stručnjak Pol Anakon veruje da su sva maleriozna dešavanja po prvog reketa sveta vidno uticala na njegovu igru.

"Čini se da svako od nas sebi može da bude najgori neprijatelj. Da budem iskren, mislim da jeste. On je sledio sve protokole koji su važili za njegovu zemlju kako bi organizovao turnir. Mnogo sam čitao o tome šta se tamo stvarno dešavalo. Ima mnogo toga različitog od onog što smo čuli. Sledio je uputstva Vlade Srbije, to je sve bilo sa dobrom namerom, ali su saveti bili loši”, rekao je Anakon za "Tennis Channel".

Zatim se teniski stručnjak osvrnuo na nesrećnu situaciju u Njujorku kada je Đoković pogodio sudiju lopticom i momentalno bio diskvalifikovan sa turnira.

To što je bilo u Njujorku je nesreća. Nažalost kao igrači smo odgovorni za ono što se dogodi na terenu, dobro ili loše. Sve zavisi od vas, naravno da nije imao nameru, ali dogodilo se i to je u potpunosti njegova greška”, istakao je Pol Anakon koji nije mogao da ne spomene tenisku organizaciju iza koje stoji srpski teniski as.

Pokušaću to da gledam iz dva ugla. Pretvaraću se da sam njegov trener, tada bih mu rekao, kloni se toga, to je poslednje što želiš da radiš’. To bih mu savetovao jer ima mnogo toga o čemu treba da vodi računa u smislu rezultata i rekorda koje želi da postigne”, zaključio je bivši Rodžerov trener.

Bilo kako bilo, za Novaka sezona nije gotova. London čeka šampiona, a Đoković petu titulu. Ako podigne još jedan trofej, njega komentari zasigurno neće mnogo da dotaknu.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC