Raskoš

Nestvarna "gajba" prebogatog sportiste: Čudo od 10 miliona u Las Vegasu, a od voznog parka se vrti u glavi! (VIDEO)

Autor Bojan Jakovljević

Neverovatno je kako ovaj čovek upravlja novcem.

Izvor: instagram/ floydmayweather

Nekada je bio jedan od najboljih boksera na svetu, a celu karijeru mu je obeležio i veliki novac koji je zarađivao. Ne stiče se nadimak ''Money'' tek tako. Flojd Mejveder baš zna da uživa u životu.

Ako ne verujete u to, pogledajte njegovu kuću! Nalazi se u Las Vegasu, košta preko 10 miliona funti, u okviru nje ima privatan bazen iz kog može da gleda filmove kao da je u bioskopu, a garaža... Šta sve ima u njoj.

Ferari, Mercedes, Lamborgini, Porše, Bentli... Skuplja ih na jednom mestu i ljubomorno ih čuva. Vozni park legendarnog boksera izgleda impresivno. Pretpostavlja se da je samo na automobile u životu potrošio preko 25 miliona funti, ali to nije informacija koju je lako proveriti.

A turneja kroz kuću, koju je priredio svojim pratiocima na Instagramu, otkriva da je i u drugim prostorijama luksuz veoma bitan. Pravo iz garaže možete da uskočite u bazen!

U sklopu doma u Las Vegasu Mejveder ima 14 kupatila, 11 spavaćih soba, teretanu, vinski podrum...

Pretpostavlja se da je tokom karijere Flojd Mejveder zaradio preko 800 miliona dolara! Delić tog novca vidljiv je na ovom snimku, a slavni bokser ima slične nekretnine i u Majamiju i Los Anđelesu.

Ali, nije tajna da je Flojd Mejveder svojim novcem promenio živote mnogih. Iako se stiče utisak da je veoma bahat, on je poznat po velikim bakšišima i pomoći siromašnima.