Podići saradnju na viši nivo!

Sastanak čelnika Rukometnog saveza Srbije i Rukometnog saveza Srpske u Beogradu: Ovo je vaša kuća!

Autor Nebojša Šatara

Saradnja Rukometnog saveza Srbije i Rukometnog saveza Republike Srpske u narednom periodu biće na još većem nivou.

Izvor: MONDO/RS RS/Promo

Ovo je zaključak današnjeg sastanka čelnika Rukometnog saveza Srbije i Rukometnog saveza Srpske održanog u Beogradu između predstavnika ova dva Saveza koje su predvodili Milena Delić, predsjednik RS Srbije, odnosno Marinko Umičević, prvi čovjek RS Republike Srpske.

"Rukometni savez Srbije je vaša kuća u koju ste uvijek rado viđeni. Moja je želja da vam pomognemo koliko je u granicama naših mogućnosti i naša saradnja od ovog trenutka biće još bolja", izjavila je Milena Delić.

Marinko Umičević se zahvalio na gostoprimstvu kao i na spremnost RS Srbije da pomogne RS Republike Srpske.

"Prije svega i ovom prilikom čestitao sam gospođi Delić na izboru za predsjednika RS Srbije. Ovo je bio koristan sastanak i ubijeđen sam da će naša saradnja biti mnogo bolja nego što je to bio slučaj ranije", rekao je Umičević.

Izvor: MONDO/RS RS/Promo

U delegaciji RS Republike Srpske još su bili Boris Jerinić i Vladimir Branković, članovi UO RS RS i Vojislav Rađa, član UO RS BiH iz Republike Srpske, a jedan od domaćina bio je Svetozar Stanković, generalni sekretar RS Srbije.

Marinko Umičević pozvao je Milenu Delić da u dogledno vrijeme bude gost Rukometnog saveza Republike Srpske što je ona prihvatila na veliko zadovoljstvo.

(mondo.ba)