ČEKA SE

Na to pitanje odgovaram poslije Evropskog prvenstva! Milena donijela bronzu i vješto izbjegla da priča o jednoj temi

Autor Bojan Jakovljević

Milena Rašić nije krila sreću sa bronzom oko vrata, ali je na jedno pitanje dala zagonetan odgovor

Izvor: MN PRESS

Iz Tokija u Beograd sa medaljom oko vrata. Bronzane srpske heroine su stigle kući.

Sa osmijesima na licu su bile u zagrljajiam svojih najbližih, proslavili su i sa njima veliki uspjeh i podijelile sreću.

Proslava je na kratko prekinuta, zbog konferencije za medije na kojoj su pričale sa predstavnicima medija o svemu kroz šta su prošle. Zadovoljstvo nisu krile.

Milena Rašić je pohvalila cijeli tim.

"Osjećaj je sjajan. Nismo ni svjesne koliki smo uspjeh napravile. Maja Ognjenović je rekla i podsjetila na prepreke i okolnosti na putu do medalje. Ponosna sam na ekipu što smo donijeli Srbiji odličje", rekla je Milena.

Slijedi Evropsko prvenstvo, a postoje spekulacije da će to ujedno biti i posljednje takmičenje za nju u nacionalnom dresu.

"Još rano je pričati o tome, treba da budemo fokusirane na takmičenje koje nas čeka. Odgovoriću na to pitanje poslije šampionata", sa osmijehom je poručila Milena.

Dominaciju u Japanu je pokazala Tijana Bošković. U meču za bronzu protiv Južne Koreje je upisala čak 33 poena. Nije željela sebe da stavlja u prvi plan.

"Slažem se sa Majom i Milenom, čast i privilegija je biti dio reprezentacije. Uvijek smo motivisane kada igramo za Srbiju. Bio je težak poraz u polufinalu od Amerikanki, ali smo se skupile u meču za bronzu, vratile se sa medaljom i obradovale naciju", zaključila je Tijana Bošković.