• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije kraj za srpske odbojkašice: Pravo iz Tokija u borbu za evropsku titulu - i to u Beogradu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Izabranice Zorana Terzića osvojile su bronzu, ali nisu završile takmičarsko ljeto. Pred njima je Evropsko prvenstvo koje će biti odigrano i u Srbiji!

 odbojkašice srbije na evropskom prvenstvu u beogradu Izvor: MN PRESS

Olimpijske igre su završile uspješno, sa medaljama oko vrata, ali za sjajne srpske odbojkašice nije gotovo takmičarsko ljeto.

Izabranice Zorana Terzića vraćaju se u ponedjeljak u Beograd, ali ih neće čekati odmor, već samo kratki predah za još jedno veliko takmičenje - Evropsko prvenstvo, koje će biti završeno u Srbiji.

Možda će vas zanimati

Zlatne srpske djevojke, aktuelne evropske i svjetske šampionke, od srijede 18. avgusta zaigraće na kontinentalnom turniru koji će biti održan u četiri zemlje u regionu - Srbiji, Bugarskoj, Hrvatskoj i Rumuniji, a završnica će biti odigrana u Beogradu.

Biće to prvo Evropsko prvenstvo u Srbiji od 2011, kada je domaćin osvojio zlato koje je i započelo nevjerovatnu eru srpske reprezentacije.

"Tri puta smo osvajali Evropsko prvenstvo i najdraža nam je ona titula iz Beograda 2011. Bila je prva, a osvojena je u onakvoj atmosferi. Svi se nadamo da ćemo doživjeti nešto slično, takvu atmosferu, navijanje, odnos prema timu. Učinićemo sve da ishod bude isti", rekao je selektor Terzić za Radio-televiziju Srbije poslije osvajanja bronze u Tokiju.

Srbija će takmičenje na Evropskom prvenstvu započeti u Grupi A, uz Azerbejdžan, Belgiju, BiH, Francusku i Rusiju. Nokaut faza će biti igrana od osmine finala u Beogradu i Plovdivu, a glavni grad Srbije ugostiće 3. i 4. septembra završnicu - polufinala, meč za bronzu i finale.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC