SJAJNO!

Novak uzeo mikrofon i počeo da pjeva, gosti odmah izvadili pare! Đoković napravio šou na svadbi

Autor Haris Krhalić

Potezi Novaka Đokovića na vjenčanju brata Đorđa oduševili su mnoge.

Izvor: Twitter/@itsme_michel

Novak Đoković je u centru pažnje gde god se pojavi, tako je bilo i sada na svadbi njegovog brata Đorđa. Slavlje je nastavljeno u Tivtu, a tamo je raspoloženje odlično. Potvrđuje to i snimak koji se pojavio na društvenim mrežama gdje Novak pjeva sa mikrofonom u ruci i za to dobija pare, drugi gosti ga kite i aplaudiraju mu. Pored njega je pjevač Saša Kovačević koji je takođe aplauzima ispratio pjevanje srpskog tenisera.

Uživa Nole i odlično se zabavlja. Đorđe Đoković se prvo u crkvi Svetog Marka vjenčao sa svojom izabranicom Saškom Veselinov, pa je veliko slavlje zatim nastavljeno u Crnoj Gori. Tamo su bile i mnoge muzičke zvijezde. Sergej Ćetković, Željko Samardžić, pa Aleksandra Prijović koja je dodatno podigla atmosferu na proslavi.

Pokušali su novinari prije odlaska u Tivat da dobiju neku izjavu od Novaka, pa su ga tako pitali da li je dao neke bračne savjete bratu koji će se naći u novoj ulozi. "Zbog njega sam najponosniji. Što se tiče bračnih savjeta, sve će mu se samo kazati", nasmijao se Đoković.

Možete pogledati i kako je izgledao momenat dok je Novak pjevao dobro poznatu pjesmu "OK Benda" "A, u međuvremenu". Na društvenim mrežama su se sa njim šalili da je mogao da izabere neku drugu pjesmu i da se nadaju da ga Jelena Đoković nije čula kako baš to pjeva. Odlično raspoloženje vlada na proslavi, a vi pogledajte i kako je izgledala svadba.