Ostali sportovi

"Sve ćete vidjeti tamo!" Novak Đoković se oglasio - da li Beogradu predaje svoj teniski centar!?

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković bio je upitan poslije poraza u Rimu da li vraća svoj teniski centar Beogradu.

Izvor: MN PRESS

"Zvanično saopštenje će izaći uskoro i sve ćete vidjeti tamo. Ne bih ništa više o tome, zvanično saopštenje će sve da objasni", rekao je on poslije poraza u Rimu od Norvežanina Holgera Runea.

Podsjetimo, najavljeno je da će Novak predati čitav kompleks gradu nakon što je 15 godina investirao u njegov razvoj i koristio ga kao svoju bazu. Takođe, na njemu je održan i niz velikih i malih turnira, a prema najavama svi na Dorćolu su manje-više obaviješteni o Đokovićevoj namjeri i njihov radni odnos navodno će prestati prvog dana juna.

Takođe nezvanično, najavljeno je da bi Novak mogao da "preseli" svoj kompleks na novu lokaciju - koja neće biti u centru grada kao postojeća. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je da nije upoznat sa informacijom da je Novak vratio teniski centar Gradu.

"Ne znam, nisam upućen, pročitao sam u novinama. Mene niko nije zvao i ne želim napamet da pričam. Nisam imao nikakve naznate za to, a ukoliko se informacija ispostavi kao tačna, nastavićemo da rukovodimo sa njim", rekao je prvi čovjek grada.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!