• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 konferencija novaka đokovića poslije poraza u rimu
 konferencija novaka đokovića poslije poraza u rimu

Đoković ispao u Rimu, odmah stao pred novinare! Konferencija poslije bolnog poraza: "Na grend slemu imam veće šanse!"

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Najbolji srpski sportista govorio novinarima odmah nakon poraza u četvrtfinalu Rima, a pred najbitniji turnir na šljaci.

 konferencija novaka đokovića poslije poraza u rimu Izvor: Profimedia/marco iacobucci / IPA/SIPA
16:58

Na srpskom!

"Ima tu milion detalja, možda ne treba da pričam o tome da ne ispadne da tražim izgovore. Imao sam fizičkih poteškoća, uspeo sam da pronađem zadovoljavajući nivo igre. Ovde u Rimu me uvek publika malo podigne, hvala im. Kiša me je prekinula, pa hlađenje, zagrevanje... Nisam prvi put doživeo, nekad dobro utiče na tebe, nekad ne. On je zasluženo pobedio. Raznovrstan je, nepredvidiv, stvarno igra sve dobro. Kad uhvati ritam, teško ga je zaustaviti nekoliko gemova. On je takav plejer... Ovaj, igrač! Eksplozivan, dinamičan, stiče iskustvo sa velikih mečeva. Ja na grend slemovima osećam da imam bolje šanse protiv svih njih. Pripremaću se za Rolan Garos. Uzeću nekoliko dana da odmorim telo i rešim probleme, pa ću biti danima u Parizu. Tamo je sve drugačije, loptice, tereni, uslovi. To mi je na umu, najveći cilj na ovoj podlozi. Nadam se da ću u Pariz doći spreman i tamo podizati formu", rekao je Novak Đoković za kraj konferencije.

16:55

Vraćeni tereni!

"Zvanično saopštenje će izaći uskoro, neću odgovarati na tu temu", rekao je Novak Đoković o TC Novak.

16:54

O krovu u Rimu!

"Ne znam da li mogu ili ne mogu da naprave nešto novo. To je uvek pitanje, velika je investicija. Neki objekti u Rimu ne mogu da dobiju dozvole. Sada je konstantno padala kiša, iz dana u dan. Moramo to da prihvatimo", dodao je Đoković.

16:54

Pred Rolan Garos

"Vi ste izgubili, Alkaraz je izgubio, Siner je izgubio,... Nova generacija? Pa da, već je tu generacija. Alkaraz je opet prvi od ponedeljka. dobro je za naš sport da novi momci dolaze. Govorimo godinama o smeni generacija. Lično, pokušavam da se održavam među njima, srećan sam kako mi karijera izgleda", dodao je Nole.

16:52

O Runeu!

"Pitajte njega za savete, dva puta me je dobio. Nemam savete, on igra jako dobro", rekao je Novak i dodao: "Treniraću, biću spreman za najbitnije turnire za mene. Znam da mogu bolje. Radujem se da radim na raznim apsektima. Uvek sam voleo grend slemove, u tri dobijena seta... Da li će biti neizvesno? Zavisi da li će Rafael Nadal igrati. Ali tu su Alkaraz, Siner, Rune, u konkurenciji su."

16:50

Prva izjava!

"Spori uslovi, ovo je verovatno najhladniji dan na turniru. Mnogo kiše, vremenski uslovi koji nisu za tenis. On je veoma talentovan, brz i dinamičan igrač. bio je bolji. Igrao je predobro za mene danas, u većem delu meča. Loše sam počeo treći set, tu se meč prelomio na njegovu stranu, sačuvao je nerve i zasluženo me pobedio", rekao je Novak i dodao da je pun samopouzdanja pred Rolan Garos.

16:45

Dobar dan!

Novak Đoković će se nakon poraza od Holgera Runea u četvrtfinalu rima odmah obratiti medijima. Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos.

UKRATKO

  • Đoković - Rune 1:2
  • Novak ispao sa turnira
  • Sledeći je Rolan Garos
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije