Ostali sportovi

Spriječen haos, HTIO DA ULETI KOD NOVAKA! Obezbjeđenje odmah skočilo, planirao da napravi VELIKI INCIDENT u Parizu!

Autor Bojan Jakovljević

Neprijatna situacija na stadionu "Filip Šatrije", na kojem je obezbjeđenje odmah skočilo. Od izvještača MONDA sa Rolan Garosa, Nemanje Stanojčića.

Izvor: Profimedia

Pripadnici obezbjeđenja Rolan Garosa munjevito su reagovali nakon trijumfa Novaka Đokovića u finalu i spriječili jednog muškarca da uleti na teren i da uhvati pehar! Oni su praktično u nekoliko sekundi zaustavili čovjeka sa očiglednom namjerom da napravi haos poslije meča i da baci sjenku na spektakl za pamćenje, u kojem je glavna zvijezda bio srpski teniser.

Ipak, na Rolan Garosu je još jednom dokazano koliko je to veliki turnir i kako se organizatori trude i uspijevaju da sve protekne prema planu, bez ijedne greške. Tako je bilo i tokom čitavog turnira na kojem je Nole osvojio u nedjelju treći trofej.

Pogledajte kako je izgledala reakcija obezbjeđenja na terenu stadiona "Filip Šatrije":

Novak Đoković pobijedio je u finalu Rolan Garosa Kaspera Ruda i ispisao istoriju tenisa, jer je prestigao Rafaela Nadala na "vječnoj" listi. Španac se odmah oglasio nakon Noletovog trijumfa i pokazao da je zaista veliki. Novak je za to vrijeme primao čestitke nasred terena "Filip Šatrije" i održao govor za pamćenje pred brojnim asovima, uključujući i najvećeg igrača u istoriji američkog fudbala, Toma Brejdija, koji je bio kod gost u Đokovićevoj loži.