• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IVANIŠEVIĆ NIJE IZDRŽAO, SAMO JE OTIŠAO OD ĐOKOVIĆA! Novak slavio iza njega, a Goran se uhvatio za glavu i napustio SVE!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dok su svi slavili, Goran više nije mogao da izdrži.

 IVANIŠEVIĆ NIJE IZDRŽAO, SAMO JE OTIŠAO OD ĐOKOVIĆA! Novak slavio iza njega, a Goran se uhvatio za glavu i napustio SVE! Izvor: eurosport

Novak Đoković ispisao je istoriju tenisa i sporta uopšte osvojivši Rolan Garos, osvojivši svoj 23, rekordni grend slem trofej, a u svemu tome imao je ogromnu podršku svog trenera, Gorana Ivaniševića. Hrvatski stručnjak, i sam nekad veliki teniser, emotivno je pratio Noletovo finale u Parizu, a poslije meča je bio toliko iscrpljen i pod emocijama da nije imao snage da slavi.

Nakon što je Novak Đoković došao u ložu među najbliže, najprije se zagrlio sa Ivaniševićem, sa kojim godinama dijeli dobro i zlo, pobjede i poraze i sa kojim piše istoriju ovog sporta. Dok je Nole išao ka svojoj supruzi Jeleni, majci Dijani, ocu Srđanu, stricu Goranu, prijatelju Janku Tipsareviću i drugima, Ivanišević nije više mogao da izdrži tolike emocije i naboj, pa je samo otišao iz lože u svlačionicu, uhvativši se prethodno za glavu. Potpuno razumljivo!

Izvor: Eurosport printscreen

Bile su ovo izuzetno emotivne dvije nedjelje za Novaka i njegov tim. Došli su na Rolan Garos nakon poraza u ranoj fazi turnira u Monte Karlu i Banjaluci, a potom i nakon neuspjeha u Rimu, ali je i pored svega toga Novak vjerovao. I pokazao da je najbolji!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC