Ostali sportovi

PJEVAĆEMO BOŽE PRAVDE I ZBOG JOKIĆA! Novak pričao o Nikoli, pa se onda umiješao Stefan: "Ne zaboravi mene"

Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković je poslije titule u Parizu pričao i o Nikoli Jokiću. Od izvještača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković pokazao je svima zašto je najbolji teniser svih vremena. Osvojio je 23. grend slem titulu, pošto je u finalu Rolan Garosa pobijedio Kaspera Ruda. Nevjerovatni srpski teniser tako je prestigao Rodžera Federera i Rafaela Nadala. A, na konferenciji za medije poslije meča pričao je i o sunarodniku Nikoli Jokiću.

Na konstataciju da su srpski mediji zajedno sa njim pjevali "Bože pravde" Novak se oduševio. "Uživao sam i ja. Pjevaćemo je još jednom uskoro kad Jokić osvoji NBA titulu", poručio je Đoković.

Potom je pitao kada Nikola igra peti meč protiv Majamija, koji može da mu donese NBA prsten u slučaju pobjede, a igra se u noći između ponedjeljka i utorka od 2.30. "Odavno se nisam budio u tim satima, ali ću ustati zbog Nikole."

Tada je "iskočio" i njegov sin Stefan i dobacio mu "da ne zaboravi na njega." Nole je počeo da se smije. "Hoćeš da gledaš sa mnom? Eto, Stefan je budući košarkaš", našalio se Novak.