• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAK JE ZNAO DA ĆE DA OSVOJI, EVO KAD IM JE TO REKAO! Smijali su mu se svi, niko nije vjerovao! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković najavio je ono što se dogodilo - da će osvojiti Rolan Garos.

 Novak Đoković je znao da će osvojiti Rolan Garos Izvor: Twitter/Tennis TV

Novak Đoković osvojio je Rolan Garos, podigao rekordni 23. put grend slem trofej i još jednom pokazao da je najveći teniser svih vremena. Ovim uspjehom je otklonio dilemu oko toga ko je najbolji teniser od kada postoji ta igra, jer je prestigao i Rafaela Nadala, sa kojim je dijelio prvo mjesto na "vječnoj listi".

Trijumfima protiv Aleksandra Kovačevića, Martona Fučoviča, Alehandra Davidovič Fokine, Huana Pabla Variljasa, Karena Hačanova, Karlosa Alkaraza i u finalu protiv Kaspera Ruda, Nole je osvojio drugi grend slem ove godine. Posmatrajući njegovu veličinu i značaj za tenis, trijumf u Parizu nije bio čudo, mada su mnogi vjerovatno bili iznenađeni dok su gledali kako dominira, nakon što je imao lošu sezonu na šljaci. Gubio je u Monte Karlu od Lorenca Musetija, u Banjaluci od Dušana Lajovića, u Madrid nije ni putovao, a u Rimu ga je pobijedio Holger Rune. I baš poslije poraza od Danca, dogodila se jedna od Novakovih konferencija za novinare koja će se vječno pamtiti.

Novinari su ga kratko pitali: "Novače, da li si i dalje samouvjeren u vezi sa Rolan Garosom"?". Đoković se počešao po čelu, podigao obrve i samo rekao jednu riječ: "Da." Nasmijao se potom Srbin, slegnuo ramenima i kratko pogledao po sali za medije, da vidi reakcije prisutnih. Oko mjesec dana kasnije, Novak je trijumfovao na Rolan Garosu, osvojio treći trofej Otvorenog prvenstva Francuske i zacementirao svoje mjesto najvećeg svih vremena. Ipak bi samo trebalo vjerovati majstoru tenisa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC