Ostali sportovi

Draško Stanivuković predložio Lanu Pudar za dobitnicu Grba grada Banjaluka!

Autor Dragan Šutvić

Prvi čovjek Banjaluke predložio je najbolju bh. plivačicu za vrijedno priznanje.

Izvor: EPA/ANGELO CARCONI/ANSA

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar ne prestaje da oduševljava planetu.

Iako je tek prošlog mjeseca proslavila 18. rođendan, Mostarka već sad može da se pohvali sa osam seniorskih medalja – bronzom sa Svjetskog prvenstva, bronzom sa Svjetskog prvenstva u malim bazenima, zlatom i bronzom sa Evropskog prvenstva, bronzom sa Evropskog prvenstva u malim bazenima, te srebrom i dvije bronze sa Svjetskog kupa.

S obzirom na nedostatak olimpijskog bazena u njenom rodnom gradu, Lana je dio treninga u dosadašnjoj karijeri odradila na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci, a prvi čovjek grada Draško Stanivuković predložio je da Lana Pudar ove godine bude dobitnica Grba grada Banjaluka!

"Šampionka čiji uspjesi se slave u svakom dijelu zemlje postala je uzor mnogim mladim ljudima kako u Banjoj Luci, tako i u cijelom regionu.

Zbog ogromnog uspjeha, velikog motiva mladima da se bave sportom i promociji sporta i zdravog života, ovom prilikom je pozivam da bude naš gost na proslavi Dana grada kako bih joj i lično čestitao na njenim uspjesima.

Banjaluka želi da je nagradi i ugosti kao šampionku, ona je to apsolutno zaslužila!", napisao je gradonačelnik Banjaluke na društvenim mrežama.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)