Ostali sportovi

Peruničić: Glava me boli, vjerovatno i moje igrače

Autor mondo.rs

"Ako mene boli glava, onda sigurno boli i moje igrače. Jako zahtjevna utakmica na psihološkom i fizičkom planu", rekao je selektor Srbije poslije poraza od Crne Gore.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić, poslije poraza od Crne Gore i eliminacije sa Evropskog prvenstva, izjavio je da je utakmica bila egal, a da je prevagu Crnogorcima donio golman Nebojša Simić.

"Ako mene boli glava, onda sigurno boli i moje igrače. Jako zahtjevna utakmica na psihološkom i fizičkom planu. Bila je žestoka borba, čitav meč u egalu. I pored svog naboja obje ekipe, bilo je sve fer i korektno sa obje strane. Obje ekipe su željele pobjedu, mogla je pobjeda da ode i na našu stranu, ali na kraju je prevagu odnio golman Simić. Kada je bilo odlučujuće, on je branio, iako smo i mi imali dobrog golmana", rekao je Peruničić.


On je dodao da poraze doživljava na poseban način.

"Sve što radim, dajem cijelog sebe, poraz mora da zaboli, da bi sljedeću utakmicu morao da igraš još bolje. Ovaj me poraz zabolio jer je ovo bila utakmica da li idemo kući ili dalje. Ne volim da kukam, ali nedostajao nam je Vujić. Nisam kukao ni prošle godine kada smo ostali bez Zelenovića. Momci su se istrošili u odbrani, bilo je žestoko", istakao je Peruničić.