Ostali sportovi

Atanasijević otkrio šta Đoković zaista misli o vakcinaciji

Autori mondo.rs Nebojša Marković

Srpski odbojkaš je govorio za italijanske medije o kontroverznoj temi.

Izvor: MN PRESS

Novak Đoković je u prethodnom periodu bio često na udaru kritika. Njegove nedavne izjave su bile okarakterisane kao opasne, a govorio je i o vakcinaciji protiv korona virusa.

Najviše pažnje je izazvao svojim komentarom da nije za obaveznu vakcinaciju, a sada je novi ugao cijeloj priči ponudio Aleksandar Atanasijević.

Srpski odbojkaš, koji je sa reprezentacijom Srbije prošle jeseni postao šampion Evrope, govorio je za italijanski "RAI Sport" šta mu je Đoković otkrio da zaista misli o pitanju vakcinacije.

Naime, ta tema se nametnula kao mogućnost da će svi teniseri morati da se jednog dana vakcinišu protiv korona virusa kako bi mogli da se takmiče, naravno kada vakcina bude postojala.

Atanasijević je razjasnio neke stvari o cijeloj toj priči.

"Razgovarao sam sa Novakom oko vakcine protiv korona virusa i on mi je rekao da bi možda bilo bolje za njegovo tijelo da se ne vakciniše, ali ako vakcinacija postane obaveza da bi se učestvovalo na turnirima, onda će i on to učiniti", izjavio je Atanasijević.

I Nadal je nedavno poručio Đokoviću da će, ako do toga dođe, to morati da učini.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.