• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP BiH: Sarajevo u petak podiže pehar?

Autor mondo.ba

S prednošću od dva gola, fudbaleri Sarajeva u petak dočekuju Čelik u revanšu finala Kupa Bosne i Hercegovine.

 KUP BiH: Sarajevo u petak podiže pehar? Izvor: Mondo Goran Sivački

Izvor: Mondo Goran Sivački

Ukoliko se ne dogodi čudo u petak na "Koševu", izabranici Dženana Uščuplića osvojiće jedan trofej poslije devet godina čekanja.

S dva gola viška ostvarenih u Zenici 7. maja, mogu da se opuste pred revanš u petak u 17 časova, ali bordo tim je najavio da će ući u utakmicu kao da je 0:0.

"Fudbal je nepredvidiv, ulog je veliki i zato znamo da dobar rezultat iz prve utakmice ne mora ništa da znači. Moramo da pružimo dobru partiju i samo tako možemo donijeti trofej, koji navijači dugo čekaju", izjavio je prvotimac Sarajeva Amer Dupovac na konferenciji za štampu.

Isto razmišlja i iskusni štoper, Banjalučanin Vule Trivunović, koji će sutra biti dodatno motivisan jer igra svoju posljednju utakmicu u karijeri.

"Na ‘Bilinom polju’ smo pokazali da smo bolji, ali najgore su unaprijed pobijeđene utakmice. Ne očekujem lagan meč, znam da se Čelik neće predati i zato moramo biti pravi".

I trener Uščuplić je najavio da će njegov tim dati više od maksimuma protiv Čelika.

"Igraćemo kao da nam je prva utakmica u prvenstvu. Svaki igrač koji izađe na teren, daće 120 odsto od sebe i težićemo dobroj igri. Ulazimo maksimalno ozbiljno i želimo od prvog minuta da pokažemo da igramo na našem stadionu. Obzirom da nismo devet godina osvojili trofej, svi imaju veliku želju za slavljem", istakao je Uščuplić.

Zeničani s druge strane su svjesni težine zadatka, ali neće se predati unaprijed iako realno imaju male šanse da podignu prvi trofej poslije 18 godina posta.

"Imamo veliki zaostatak, ali u Sarajevo ne idemo sa bijelom zastavom. Pokušaćemo otvorenom igrom i zalaganjem da napravimo iznenađanje. Domaćinima sve ide na ruku, dobar rezultatski niz, domaći teren, navijači, rezultat iz prvog meča, ali fudbal je nepredvidiv. Teoretski, nada još postoji i nećemo odustati do samoga kraja", rekao je kapiten Čelika Emir Jusić, a prenijele "Nezavisne novine".

Revanš finala Kupa BiH između Sarajeva - Čelika dva puta je odgađan zbog vanrednog stanja izazvanog katastrofalnim poplavama.

Utakmica počinje u petak u 17 časova uz direktan prenos na BHT 1, a dio prihoda od prodatih ulaznica, biće doniran za pomoć nastradalim u poplavama.

Na nastradale u poplavama mislio je i vlasnik kluba, Vinsent Tan, koji je u četvrtak donirao 225.000 KM, a organizovaće u Maleziji još humanitarnih akcija s ciljem da pomogne žrtvama ove katastrofalne nepogode.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC