• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović: Sve pomalo ne štima

Autor mondo.ba

Nakon derbi meča Borac- Sarajevo, treneri analizirali utakmicu.

 Marinović: Sve pomalo ne štima Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Sarajevo je nakon dva kola sa maksimalnim učinkom, dok je na drugoj strani suprotna situacija. Trener gostiju Dženan Uščuplić bio je logično zadovoljan pobjedom.

"Zahvalio bih se  na gotošrimstvu, tri dana smo proveli u Banjaluci. Hvala dragim ljudima što su nam obezbijedili uslove da odradimo i  dva treninga. U ovom trenutku imamo malo kvalitetniju ekipu od borca, veći izbior kvalitetnih igrača i mislim da je to presudilo", rekao je Uščuplić i pohvalio Todorovića, strijelca trećeg gola za Sarajevo.

 "Maksimalno računam na njega,  vratio se poslije teške povrede i korektno je odradio posao", kaže Uščuplić, čija ekipa će igrati na tri fronta u nastavku.

"Lijepo je igrati Evropu. Odradili smo pripreme na maksimalnom  nivou.Doveli smo kvalitetne igrače.Imamo 23 i nije nam problem igrati", rekao je trener Sarajeva.

Na drugoj strani suprotna situacija u domaćoj ekipi.

"Čestitam Sarajevu na pobjedi. Sarajevo je kvalitetnija ekipa,  imaju bolju klupu i dobru igru .To je ekipa koja je na okupu šest mjeseci i još su  doveli i pojačanja. Mi smo čekali kontru, ali ne zato što smo htjeli, nego zato što su nam uzeli posjed. Imali smo grešku u odbrani kod vodećeg gola. Poslije se teško vratiti u igru. Sve pomalo ne štima u ekipi. Dosta igrača je naknadno došlo. Moramo stvarati više šansi da bi postizali golove. Ništa dižemo glavu gore idemo po drobar  rezulat  u Travniku u narednom kolu", rekao je trener Borca Vinko Marinović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC