• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka uz crveno-bijele

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Fudbaleri Crvene zvezde veče pred utakmicu sa Borcem družili se sa navijačima crveno-bijelih iz Banjaluke. Veliki broj djece došao da vidi uživo svoje ljubimce.

 Banjaluka uz crveno-bijele Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Poznato je da najtrofejniji srpski klub ima veliki broj navijača sa druge strane Drine, a u četvrtak uveče oni su to i dokazali okupivši se u banjalučkom hotelu Bosna gdje su smješteni fudbaleri Crvene zvezde.

Pred utakmicu sa Borcem klub navijača Crvene zvezde iz Banjaluke organizovao je druženje fudbalera Crvene zvezde i navijača. Odazvala se kompletna delegacija crveno-bijelih i naravno veliki broj navijača koji nisu propustili priliku da se upoznaju sa svojim ljubimcima.

Druženje je organizovano, kako su istakli u Klubu navijača Crvene zvezde Banjaluka radi druženja sa fudbalerima, ali i međusobnog upoznavanja i omasovljavanja navijača crveno bijelih.

Prema viđenom u hotelu Bosna misija je ispunjena, okupio se veliki broj navijača, a među njima i mnoštvo djece koja će krenuti stopama svojih roditelja, bar kada su navijačke boje u pitanju.

Obučeni u crveno-bijele dresove i majicama, sa šalovima oko vrata dječaci i djevojčice nestrpljivo su čekali fudbalere Crvene zvezde, a kada su stigli uslijedilo je ispunjenje njihovog sna - upoznavanje i fotografisanje sa njima.

Izvor: MONDO

Neki su nepomično stajali čekajući dok im se fudbaleri crveno-bijelih potpišu na dresove, a bilo je onih koji još nisu ni naučili da stoje. Najmlađi među njima, Andrej, star tek sedam i po mjeseci, došao je sa tatom da se druži sa fudbalerima, pa ako se kasnije kada odraste  i ne bude sjećao ovog , njegov tata imaće lijepu priču za pričanje pred spavanje.

"Prija nam što je ovdje došao veliki broj navijača i osjećam se vrlo lijepo. Sigurno je da ćemo sutra imati spektakl na stadionu. Ja sam počeo Zvezdi, a evo i ova djeca su na pravom putu, srećan sam što ih vidim ovdje", rekao je fudbaler crveno-bijelih Miloš Bosančić.

Upravo je on, sa Darkom Lazovićem i Nikolom Mijailovićem bio omiljena "meta" fanova koji su željeli fotografiju s njima.

Bilo je i zanimljivih razgovora navijača sa fudbalerima koji su izazvali malo i smijeha:

"Boske, moraš da mi daš dres, ja sam dobio batine zbog tebe, branio sam te kad su sumnjali u tvoje zvezdaštvo".

Navijači nisu propustili priliku da igračima poruče da žele pobjedu u predstojećem derbiju protiv vječitog rivala.

"Drago mi je da smo došli ovdje i da smo ovako lijepo dočekani. Trudićemo se da ove godine opravdamo očekivanja navijača i onih u Srbiji i onih van Srbije i da osvojimo novu titulu", rekao je kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović.

Predstavnici Kluba navijača Crvene zvezde Banjaluka uručili su treneru Nenadu Lalatoviću majicu sa logom beogradskog kluba i natpisom BANJALUKA.

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC