• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽELJEZNIČAR: Velež neugodan, ali...

Autori mondo.ba Autori Samir Cacan

Fudbaleri Željezničara u nedjelju u 15 sati će igrati utakmicu 11. kola Premijer lige BIH protiv mostarskog Veleža. Na Grbavici su, nakon dva vezana poraza, u kupu i prvenstvu, optimisti oprezni uoči ovog dvoboja.

 ŽELJEZNIČAR: Velež neugodan, ali... Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

"Moram reći da nam je dobro došla pauza nakon dva uzastopna poraza. Igrači su se osvježili i dobro radili i pripremili se za ovu utakmicu. Velež je nezgodna ekipa koja igra bolje na strani, nego kod kuće. Nadam se da smo spremni i da bi trebali uknjižiti tri boda jer je Velež jedan od konkurenata za odlazak u Evropu", rekao je Almir Memić, prvi pomoćnik trenera Plavih Admira Adžema.

Plavi će u nastavku sezone biti oslabljeni, jer kapiten plavih i jedan od najboljih igrača ovog tima će zbog operacije meniskusa propustiti nastavak sezone.

"Imamo hendikep jer neće igrati Srđan Stanić kojeg nećemo imati osam narednih mjeseci. Moramo bez njega nastaviti igrati. Vjerujem da će ga Benjamin Čolić dostojno zamijeniti", rekao je Memić i dodao da je upitan i nastup napadača Rijada Bajića.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Štoper tima s Grbavice Aleksandar Kosorić optimista je uoči ovog meča.

"Radi se o ozbiljnom protivniku. Neće biti lako, ali igramo pred našom publikom i vjerujem da ćemo doći do najboljeg ostvarenja za nas, a to je pobjeda", rekao je Kosorić.

Kosorić je rekao da je ekipa Veleža neugodan protivnik.

"Pratili smo cijelo prvenstvo kako igraju i igraju dobro na strani. Igraju nekoliko dobrih igrača Maletić i Škaljić, tako da se radi o jednoj izuzetno ozbiljnoj ekipi koja je izgubila samo od Zrinjskog i Širokog Brijega", dodao je Kosorić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC