• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trijumfi Leotara i Bilećana, Posušje odustalo

Autor mondo.ba

Košarkaši Mladosti nisu odigrali meč drugog kola Lige Bosne i Hercegovine zbog odustajanja Posušja od takmičenja. Slavili bilećki Heo i trebinjski Leotar.

 Trijumfi Leotara i Bilećana, Posušje odustalo Izvor: MONDO/Petar Stojanović

Izvor: MONDO/Petar Stojanović

"Dobili smo obavještenje od komesara takmičenja Lige BiH Jadrana Lasetovića da je Posušje zvanično odustalo i da ne putujemo na susret da bismo izbjegli troškove puta", izjavio je trener ekipe iz Mrkonjić Grada Goran Sladojević za "Glas Srpske".

Posušaci su još u četvrtak donijeli odluku o istupanju iz takmičenja, ali su tek u subotu obavijestili kancelariju Košarkaškog saveza BiH da neće igrati. Shodno propozicijama takmičenja izbrisaće se njihov rezultat iz prvog kola, dok će u narednim kolima dva kluba uvijek biti slobodna. Još se ne zna hoće li se izvlačiti novi takmičarski brojevi.

Košarkaši Leotara pobijedili su na domaćem terenu Građanski rezultatom 73:65 u drugom kolu Lige BiH.

Tabela

Leotar 4, Kakanj 4, Heo 3, Varda 3, Sloboda 3, Zrinjski 3, Mladost 2, Spars 2, Čelik 2, Široki 2, Bosna Rojal 1, Građanski 1.

 "Zadovoljan sam rezultatom i pobjedom dok nisam izdanjem moje ekipe. Napravili smo nekoliko grešaka koje su vjerovatno plod prevelike želje da se što prije riješi pitanje pobjednika. U nekoliko navrata bili smo na ivici da prelomimo utakmicu, ali zbog pomenutih grešaka to nismo ostvarili, pa je utakmica cijelim tokom bila na šest sedam poena razlike", rekao je trener Leotara Dragoljub Vidačić.

Debitant u takmičenju, Heo iz Bileće ostvario je prvu pobjedu i na svom terenu bio je bolji od Zrinjskog. Susret je obilježila i teška povreda plejmejkera domaćih Danila Negovanovića, koji je početkom drugog poluvremena povrijedio ligamente koljena i za njega je sezona vjerovatno završena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC