• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ponovio se "Nele Karajlić"! (VIDEO)

Autor mondo.ba

Banjalučki stadion "Nele Karajlić", na kojem domaće utakmice igra Fudbalski klub Rekreativo, od prethodnog vikenda je bogatiji za modernu tehnologiju neviđenu dosad u Područnoj ligi Banjaluka - digitalnom semaforu za izmjene.

 Ponovio se "Nele Karajlić"! (VIDEO) Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Takmičenje iz koga nema ispadanja jer "nema nižeg ranga", zahvaljujući malom, ali svjetski poznatom Rekreativu može da vrši izmjene kao da je riječ o Ligi šampiona!

Prijatelji i članovi kluba, proslavljeni srpski stručnjak Velibor Bora Milutinović i ambasador Rekreativa Boris Vrhovac poklonili su digitalni semafor za izmjene klubu iz Česme.

Ovo je bio prvi slučaj u istoriji tzv. "beton" lige u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini da je korišten, a čast da bude prvi zamijenjen imao je predsjednik/fudbaler/kafe kuvarica/naručilac Nektara/ustvari, šta god treba/ Goran Arbutina.

semafor
Izvor: YouTube

On je u izjavi za MONDO prenio utiske ispisivanja fudbalske istorije na "Karajliću".

"Šta da kažem, ponosni smo što smo i na ovaj način doprinijeli da Područna liga Banjaluka poboljša svoj status u gradu i da se termin lakrdija, koju često dovode u vezu s ovim takmičenjem, lagano ode u istoriju zahvaljujući našem Rekreativu", rekao je Arbutina.

Na njegovu žalost, ali i oko dvjestotinjak prisutnih navijača malenog kluba iz banjalučkog naselja Česma, gradski rival Željezničar je sa četiri komada (1:4) torpedovao domaćina prvenstveno zahvaljujući trostrukom strijelcu Slobodanu Mariću i uz pjesmu otišao kući u Predgrađe.

Naravno, nakon pasulja i piva na "trećem poluvremenu"!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC