• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Kapiten Borca na korak od Partizana!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac i beogradski Partizan u završnoj su fazi pregovora oko prelaska kapitena crveno-plavih Aleksandra Subića u redove šampiona Srbije, potvrdio je MONDU direktor Banjalučana Robert Zrilić.

 Aleksandar Subić na korak od Partizana Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Kapiten Borca Aleksandar Subić, po svemu sudeći, uskoro će crveno-plavi dres zamijeniti Partizanovim crno-bijelim.

Kao što je MONDO u petak ekskluzivno najavio, rukovodstva dva kluba trebalo bi danas da okončaju pregovore, nakon čega će biti poznati da li će se Subić preseliti u glavni grad Srbije.

"Upravo se spremamo na put za Beograd, gdje nas od 15 časova očekuju završni pregovori sa rukovodstvom Partizana. Nakon toga trebalo bi da budu poznati svi detalji oko transfera Subića", rekao je našem portalu Robert Zrilić, direktor banjalučkog premijerligaša.

Subić je prethodne četiri sezone bio jedan od najzapaženijih prvotimaca Borca, upisao je blizu 100 nastupa u crveno-plavom dresu, zbog čega je zaradio i kapitensku traku uoči početka nove sezone.

Ugovor sa Banjalučanima veže ga do kraja 2016. godine, tako da će Borac definitivno u slučaju transfera dobiti propisno obeštećenje za 21-godišnjeg fudbalera.

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

la familia

Igrace tatini sinovi koji su dosli iz Srbije, iz drugorazrednih klubova. Pravi manekeni i starletani,samo se bahate po bl klubovima.

Les

Znaci katastrofa,prvo ode Jagodic,pa sad u Subic.. Pa sta mislite,kakve ce imati klub rezultate?? Odose dva najvrednija covjeka iz kluba! Strasno,mislim da ova uprava, poslije ovih desavanja,je izgubila povjerenje navijaca, i onih malo sto je imala.... Aj Borac!

lesinari1987

Aj Borac !

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC