• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO u Barseloni: Kakav dan za Rekreativce!

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Mališani iz Rekreativa obišli muzej i "Kamp Nou", šopingovali u Barseloninoj prodavnici, ali i prisustvovali treningu rukometne reprezentacije Katara i upoznali najtrofejnijeg rukometnog trenera, Valera Riveru.

 MONDO u Barseloni: Kakav dan za Rekreativce! Izvor: MONDO

Dan pred utakmicu sa Barselonom za fudbalere banjalučkog Rekreativa bio je potpuno ispunjen.
Odrađene su prvo one sportske obaveze, jer utakmica protiv Barselone se bliži, ali najviše se uživalo, jer ponedjeljak je bio dan za posjetu čuvenom "Kamp Nou" i razgledanje muzeja.

Ovo nezaboravno iskustvo priuštio im je golman Barselone i počasni član Rekreativa, Danijel Šarić, koji je obezbijedio karte za obilazak stadiona za sve male Rekreativce ali i njihovu pratnju.

Nakon što su dobili ulaznice, krenulo se sa turom koja počinje u muzeju Barselone, gdje vas hiljade sportskih eksponata i multimedijalnih sadržaja upoznaje sa istorijom slavnog kluba.

Rekreativci su učili o istoriji svog sutrašnjeg protivnika, počev od osnivanja kluba zaslugom Đoana Gampera, preko prvog stadiona, utakmica kroz istoriju, legendi koje su igrali za Barselonu, a najzanimljviji dječacima su bili trofeji pored kojih su se sa oduševljenjem fotografisali.

"Meni su najbolji bili trofeji i zlatne lopte Lionela Mesija. Morao sam se slikati pored. Muzej je bio super, ali i cijeli stadion", kaže Đorđe Podunavac, jedan od dječaka.

"Super je bilo i jutros na treningu Katara. Baš je bilo zanimljivo, a najbolji igrač je ona devetka. Imam njegov autogram, ali i od selektora Rivere, Markovića i drugih igrača", dodaje Miljan Bajić.

Članovi Rekreativa imali su jutros priliku da posmatraju trening rukometne reprezentacije Katara koja se priprema za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Upoznali su sve igrače, kao i selektora Valera Riveru, najtrofejnijeg rukometnog trenera u istoriji.
Španski trener na kraju se fotografisao sa svima i poželio im sreću u duelu sa Barselonom, a Rekreativo reprezentaciji Katara i njihovom fizioterapeutu, a ambasadoru Rekreativa, sreću u olimpijskim kvalifikacijama.

Nije stručni štab Rekreativa zaboravio ni da je sutra utakmica.

Dan je počeo jutarnjim treningom u obližnjem parku Terrablanco, a Rekreativci su se maksimalno trudili jer slijedi veliki meč sa Barselonom.

Utakmicu će snimati i Barca TV i emitovati najvjerovatnije u snimku sljedeći dan.

Dok se spremaju za istorijsku utakmicu, mali Rekreativci će i sutra iskoristiti za upoznavanje sa Barselonom, pa će tako posjetiti sportsku dvoranu "Blaugrana", gdje će upoznati Danijela Šarića, Viktora Tomasa, Kirila Lazarova i ostale rukometaše.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC