• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanić za MONDO: Austrija? Ne znam stvarno…

Autor mondo.rs

Najbolji fudbaler Vojvodine Mirko Ivanić od prethodnog leta je najtraženiji igrač domaće Superlige. Od Selte, Bursaspora, Intera, Milana, Crvene zvezde i Partizana, do poslednjeg kluba koji se dovodi u vezu sa njim - Austrijom iz Beča.

 Mirko Ivanić Austrija iz Beča ne znam ništa Izvor: MN PRESS

"Ti si naš ljubimac!"

Čulo se iz dečjih grla kada je Mirko Ivanić stigao u prostorije kluba u kojima su se fudbaleri Vojvodine družili u nedelju sa navijačima i potpisivali kalendare.

Desetine roditelja pohitalo je na "Karađorđe" sa decom kako bi uspeli da dobiju autogram prvotimaca novosadskog kluba, a najtraženiji je bio najskupljeg pojedinca Vojvodine koji je rekao "ne" najvećim rivalima – Partizanu i Crvenoj zvezdi.

Zbog toga su navijači Voše još više zavoleli Ivanića, i više puta se od onih starijih moglo čuti jedno "hvala" upućeno talentovanom vezisti, koji je skromno, na pitanje da li mu imponuje to što je privukao najveću pažnju prisutne dece, samo kratko kazao:

"Dobro, ne znam stvarno da li je tako...", stidljivo je počeo Ivanić.

"Klinci su stvarno sjajni, drago mi je da ima puno dece koja navijaju za Vojvodinu i uopšte vole fudbal. To što navijaju za Vojvodinu im je samo plus!", poručio je on za MONDO.

Vojvodina je sjajno počela sezonu i ređala odlične rezultate u Evropi, ali je posle ispadanja od Viktorije iz Plzenja usledio pad u igri, smena trenera i dolazak Nenada Lalatovića, a onda nekoliko vezanih pobeda za peto mesto na tabeli na dva boda od drugoplasiranog Čukaričkog.

"Naša očekivanja su da se plasiramo u prve četiri ekipe i pre svega da osvojimo kup. Pravi naš cilj je kup. Doveli smo Melega koji je jako talentovan, o Stepanovu ne treba ništa pričati sve se zna, onda Milinkovića iz Jagodine koji je odličan igrač, tu je i mladi Švonja koji je dobar igrač, mislim da pravimo jako dobru ekipu", jasan je Ivanić.

Izvor: MONDO

Od finiša letnjeg prelaznog roka pričalo se o njegovom odlasku iz Vojvodine. Od Bursaspora i Selte, do dramatičnog "prelaska" u Partizan 31. avgusta, do interesovanja italijanskih klubova Intera i Milana, a potom i novog "ataka" crno-belih ovog januara. Da li je bilo kontakata? Ponuda drugih?

"Bilo je kontakata, ali ne bih stvarno o tome pričao... Tu sam, čekam, ako nešto stigne videćemo".

Beogradski list "Sport" u nedelju je pisao o interesovanju Austrije iz Beča, koja je navodno na adresu novosadskog superligaša poslala konkretnu ponudu - milion i po evra za četvorogodišnji ugovor, plus procenat od naredne prodaje.

"Ne znam stvarno za to... Ne znam ništa o tome", poručio je Ivanić za kraj.

(Milutin Vujičić - MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC