• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musemić: Da sam birao, ne bih izabrao Sarajevo

Autor mondo.ba

Trener Slobode Husref Musemić nije zadovoljan ishodom žrijeba četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine koji je tuzlanskom timu za protivnika izabrao prvaka Bosne i Hercegovine.

 Husref Musemić o žrijebu Kupa BiH Izvor: MONDO/Samir Cacan

Legendarni fudbaler i trener bordo kluba, koji sada sjedi na klupi ekipe sa "Tušnja" smatra da je Tuzlake "žrijeb nije mazio".

"Da sam ja birao, sigurno ne bih izabrao Sarajevo! Bilo je tu još jakih, ali i slabijih timova, no nakon Čelika očigledno je da nas žrijeb ne mazi ove godine. Ipak, svjesni smo šta nas čeka narednih mjesec dana", rekao je Musemić za zvanični sajt Slobode.

Šef struke crveno- crnih ipak ne želi da se u ovom trenutku posebno bavi klubom sa "Koševa" jer su pred Slobodom veliki izazovi prije dvoboja sa aktuelnim prvakom BiH.

"Mi prije utakmice sa Sarajevom imamo dva teška prvenstvena meča. Tek poslije njih ćemo se baviti Sarajevom. Pred nama je mnogo posla i u kratkom periodu ćemo odigrati puno utakmica. Biće tu u martu i teških terena, svega...Dolazi 'Dan D' kada će igrači pokazati šta i koliko znaju. Predsjednik nam je obezbijedio vrhunske pripreme, mi u stručnom štabu smo učinili sve da ih najbolje pripremimo, a vrlo brzo će doći vrijeme kada će naši igrači pokazati koliko su se pripremili. U kakvom su mentalnom i fizičkom stanju", zaključio je Musemić koji u petak u Turskoj ima generalnu probu pred nastavak sezone protiv Dinama iz Minska (16 časova).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC