• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Borbeno na "Pecari"

Autor mondo.ba

Banjalučki Borac u srijedu gostuje u Širokom Brijegu (17 h) s ciljem da izbori povoljan rezultat kojim bi "podebljao" šanse za opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 Premijer liga BiH: Široki Brijeg - Borac Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Izabranici Borčeta Sredojevića u Hercegovinu odlaze u dobrom raspoloženju nakon što su zabilježili pobjede u posljednja dva kola, dok je tim sa "Pecare" u prošlom kolu poražen u Sarajevu od Olimpika rezultatom 2:1 i na taj način sebi zakomplikovao situaciju u borbi za plasman na evropsku scenu.

"Široki Brijeg je ekipa koja je godinama u vrhu bh. fudbala, imaju kontinuitet u radu i stalno se bore za nastup u Evropi. Nama su preostala još tri kola do kraja, svaki bod nam je od izuzetnog značaja u borbi za opstanak i učinićemo sve što je u našoj moći na terenu, uz maksimalno zalaganje i borbenost, a pritom i odličnu i iskrenu atmosferu među igračima, stignemo do povoljnog rezultata", rekao je Sredojević u najavi utakmice sa Širokobriježanima.

Jedan od junaka prošlog kola i utakmice sa Slavijom, strijelac drugog gola za crveno-plave Lazar Marjanović pritisak prebacuje na stranu domaćih.

"Mi smo uspjeli da vežemo dvije pobjede i konačno izađemo iz zone ispadanja, dok je Široki Brijeg u prošlom kolu poražen i sada mora da zabilježi pozitivan rezultat kako bi nastavio ravnopravnu borbu za evro-kupove. Vjerujem da ćemo prikazati dobru igru i u Banjaluku se vratiti sa povoljnim rezultatom", naveo je Marjanović.

Kada je u pitanju igrački kadar, u kombinaciji za utakmicu zbog povreda nisu Boris Raspudić, Darko Maletić, Toni Jović i Fedor Predragović, Armando Mance će putovati sa ekipom iako se, prema riječima Borčeta Sredojevića, ne može pouzdano reći da li će nastupiti i u kolikoj mjeri će moći da pomogne ekipi jer je propustio veliki broj treninga.

Takođe, u kombinaciju za tim se vraća Željko Đokić, koji je odradio dvije utakmice suspenzije zbog crvenog kartona u duelu sa Čelikom.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

  PAROVI 28. KOLA

Srijeda, 17 časova

Čelik - Željezničar
Rudar Prijedor - Vitez
Travnik - Sloboda
Sarajevo - Mladost
Slavija - Radnik
Drina - Olimpik
Široki Brijeg - Borac
Zrinjski - Velež

TABELA: Zrinjski 60, Sloboda 56, Sarajevo 54, Željezničar 53, Široki Brijeg 52, Radnik 45, Čelik 39, Mladost 39, Vitez 34, Borac 32, Slavija 31, Olimpik 30, Travnik 26, Drina 22, Rudar Prijedor 20, Velež 8.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC